Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Gazownicy z Vanos z Gdańska zaproponowali mi taki setup do 1.4 MA
coś byście zasugerowali by zmienić?
STAG QNEXT
WTRYSKIWACZE ACW03
REDUKTOR R01 250
Odradzam ten reduktor, reszta może być. Do Qnexta o ile to wersja plus (cyfrowa) to polecam do kompletu centralkę dotykową led500Gazownicy z Vanos z Gdańska zaproponowali mi taki setup do 1.4 MA
coś byście zasugerowali by zmienić?
STAG QNEXT
WTRYSKIWACZE ACW03
REDUKTOR R01 250
Czy ktoś w MA jezdzi na sterowniki KME oprócz mnie? Rozmawiałem z 3 osobami które nie mają żadnego problemu z lpg i wszystkie mają Staga, a mało tego dodatkowo włączone korekty po obd i wszystko pięknie śmiga.
Ty jeszcze nie rozwiązałeś problemu? Umów się w GZW (nie masz tak daleko) i pewnie rozwiąże Twój problem.
500 zł za strojenie???!!!
Skoro cena 400 to nic innego jak ,,nie zawracajcie mi d..y bo nie mam czasu na poprawki po kimś,,