Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Cześć, Giulia 2.0 200 KM dwa i pół roku na LPG,przejechane na gazie 77000 km. Żadnych problemów, samochód ma w sumie przejechane 110000 km i silnik chodzi jak zegarek. Koszty jazdy ok. 50% mniejsze ale za to wykorzystuje wszystkie walory silnika. Pozdrawia Piotrek.
Bronek i jak Twoje auto z LPG?
@bronek90 jakie masz spalanie Pb i LPG na trasie i wokół komina?
Stelvio super, podobnie jak u mnie w Giulii. Średnia z kilkunastu tys. to 1.4 Pb i 9 lpg. Najlepszy wynik jeśli chodzi o Pb, to 0,9l na trasie 1600 km. Krótkie odcinki niestety powodują większe zużycie.
Jak często wymieniasz filtry? Ja póki co użytkuję LPG dopiero drugi rok i właśnie skończyła się gwarancja, ale jak na razie spokój.
Masz 2 filtry fazy lotnej? Do filtra fazy ciekłej dostęp jest bezproblemowy, ale lotne są trochę zakopane, trzeba trochę zdemontować. Miałem w Giulitcie LPG BRC i tam zmiana co 15 lotny i co 30 ciekły.