Rufik
Nowy
Nie mogę, co za ciołki z was:laugh:
sam ciołek jestes a nas sie czepiasz czep sie zepa
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nie mogę, co za ciołki z was:laugh:
Co za piękny dzwięk
http://www.youtube.com/watch?v=BHmmm...eature=related
post 4
jerona co ty to tu robisz?
ehhh ide se ...
:/ żenada... piszecie jakieś pierdoły... czytać się tego nie da...
temat poważny to piszcie poważnie a nie sobie jaja robicie
widzę że problemy z liczeniem też są... np. thing pisze że piąty post a widać że 163... brak słów...
ehhh ide se ...
Napisał RogerIZ28 Zobacz post
jeronie nie zakumołśRoger,Ty mosz na imie jeron???
Co ty piszesz za pierdołkijeronie nie zakumołś
" Wind,kiedy wpadniesz po zice????"
podejżewom że wpadnie kajś minimum za rok, narazie rok jedzie po taśmy, więc daj mu też czas na zice
ale jest już w drodze, ino że on bardzo wolno jeździ![]()
poważnie??????:/ żenada... piszecie jakieś pierdoły... czytać się tego nie da...
temat poważny to piszcie poważnie a nie sobie jaja robicie
widzę że problemy z liczeniem też są... np. thing pisze że piąty post a widać że 163... brak słów...
ehhh ide se ...
jeronie nie zakumołś
podejżewom że wpadnie kajś minimum za rok
chopie wolno jada bo do siemiec bo mom pod górka.
Jakie pierdółki, lepi chopa uprzedzić że to może potrwaćCo ty piszesz za pierdołkiwidzę że tu pisanie poza moimi plecami się odbywa.
Godołech tyla razy żebyś jak ruszosz pod górka zredukować bieg z 5chopie wolno jada bo do siemiec bo mom pod górka.
Wind nie wpadnie ,bo jo go i tak nie poznom to po co mo wpadać![]()
jaki mądry się znalozłJakie pierdółki, lepi chopa uprzedzić że to może potrwaćżeby se np zice wyniósł do piwnicy aby w garażu przez dłuższy czas miejsca nie zajmować
Godołech tyla razy żebyś jak ruszosz pod górka zredukować bieg z 5![]()
![]()
![]()
![]()
nie idzie dodzwonić bo mi phone nawaliłWidzisz,Jeronie nie zakumołch.Albo Ty żeś nie zakumoł
za rok juz downo do żyda wszystko pojdzie
do jakiego żyda
To wlyj mu trocha byndzyny do baku
ja nasikam
ps.Wind,kiedy wpadniesz po zice???? - to taki podpis mom w profilu,zeby sie Windowi hepało,bo dodzwonic sie nie idzie![]()
te Roger nie śpij, jadymy na myjnia?![]()
no prosza robota robi a bella brudna stoi, te w pidżamie na myjnia to normalka.Ja teraz jak jo już w pidżamie siedza nad robotą na dodatek![]()
ja lepi na golasa, ino trza pamiętać żeby być łogolonym bo można lakier porysować heheheno prosza robota robi a bella brudna stoi, te w pidżamie na myjnia to normalka.![]()