• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

lokalny Hyde Park

sprzedajesz ?
Jak sie alfa nie psuje i sprawuje jak golf ;) to biore bo swojej mam jush dosc

---------- Post dodany o godzinie 17:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:01 ----------

btw najlepiej jak golf III :P

sprzedajesz ?
Jak sie alfa nie psuje i sprawuje jak golf ;) to biore bo swojej mam jush dosc

---------- Post dodany o godzinie 17:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:01 ----------

btw najlepiej jak golf III :P
Ligar!! moja alfa chodzi jak rakietka :D:D możemy się zamienić tylko ja nie wiem czy Ty byłbyś zadowolony z takiej ilości KM :D i jest 3-drzwiowa więc ciężko z dziećmi by było...

hmm no ja mam troszkę mniejszy w 147 :P i dzieci nie zamierzam w nim przewozić :P slyszałam że to odpowiednie miejsce dla teściowej :P

teściowa to ma inne miejsce. Zwłaszcza jak jest na 102 :D

tomek jaka cena wyjsciowa ? :)

sory sory SPIDER :)

Ligar dla Ciebie za free bylebyś kosił inne marki jak zwykle.

Już wiem teraz kto ma najlepszy skuter w Krakowie
Postaram się żeby mój skuter był najlepszy w Zywcu:)

a ja się pytam gdzie byli wasi rodzice ??!!!!!

Amortyzatory
Powrót