M
mrutyś
Guest
Quattroo dla Ciebie zrobię jeszcze kilka ujęćTylko, że przez was spóźniłem się na konferencję prasową w MrutynaTV
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Quattroo dla Ciebie zrobię jeszcze kilka ujęćTylko, że przez was spóźniłem się na konferencję prasową w MrutynaTV
se zobaczysz jak będzie gotoweTylko, że przez was spóźniłem się na konferencję prasową w MrutynaTV![]()
ale jaka koronacja??Mam nadzieję, że moja koronacja została nakręcona na VHS?![]()
żałuj Kaczo że Cię nie było... ale mam nadzieję że nadrobisz zaległości na następnym...widze że pojeździli![]()
Ty się śmiej... ITI pływa... krakowski TVN to samo...cisza jak makiem zasiał... zalało serwery
no boję... ale słyszałem że arkę Aniuchy budujesz to mam nadzieję że mnie weźmieszboisz się??
oczywiście że Ciebie zabioręno boję... ale słyszałem że arkę Aniuchy budujesz to mam nadzieję że mnie weźmiesz
obiecuję będę grzeczny![]()
Albo Alfa Noego, wersja alfy-amfibi xdZamiast Alfa Romeo będzie Arka Noego![]()