lokalny Hyde Park

U mnie na osiedlu: SDC10006.JPGm3.jpg3.jpg

W sobotę 2 czerwca o godzinie 15:30 na głównej płycie Stadionu Ludowego w Sosnowcu mecz przyjaźni rozegrają kibice Zagłębia Sosnowiec oraz BKS-u Stali Bielsko-Biała.

Przypominamy, że w terminie 1-3 czerwca 2012 odbywają się będą Dni Sosnowca, których główne obchody zostały przeniesione właśnie na ulice Kresową, wokół terenów Stadionu Ludowego.
Jak nie pojadę do żabolandi to wpadnę :))

To jak się tak chwalicie osiedlami to też się pochwale :)

Czegoś takiego u nas na osiedlu od cholery, ale ten jeden przypada mi do gustu, a to dlatego, że malowałem go osobiście z kolegami :)

28.jpg

Pozdro! :D

chyba te "gwiazdki" malowałeś :sarcastic:

no i ja się pytam gdzie byłeś ??!!!!!!!

to ja tam ku... na deszczu , wilki jakieś ... :lol:

anioł straż :lol:

twój fach :sarcastic:

raczej hobby:)
dobra bo za chwile zrobimy tu teleturniej kochamy polskie seriale:P

Latam, gadam pełen serwis...

Ja raczej się nie pojawię alfa stoji na wymianie rorządu przy okazji okazało się że simmeringi a wale rozrządu i wale korbowym to wymiany , rolka prowadząca paska wielorowkowego oraz napinacz i jeszcze pompa wspomagania :(

Ała :/

Ja raczej się nie pojawię alfa stoji na wymianie rorządu przy okazji okazało się że simmeringi a wale rozrządu i wale korbowym to wymiany , rolka prowadząca paska wielorowkowego oraz napinacz i jeszcze pompa wspomagania

A moja zaczyna znowu gubić lakier :/ No ale jak mawia mój znajomy: "dobre jest, tak ma być" :)

Tak więc narazie jestem trochę podłamany , no ale jakoś ogarniemy . Misia przypominam o twojej 156 ^^

Edit :

Alfa odebrana powiem tak , powinni zakazać sprzedawania Alfy romeo plebsowi . Wszystko poprzestawiane na rozrządzie pasek mokry z oleju , napinacz w rękach się ponąć rozpadł . Śruby z koła pasowego były ponąć na sylikonie też przyklejane po prostu masakra . Mój pussywagon chodzi teraz o niebo lepiej rakieta teraz wracają ze spotów z BB nadążę za socikiem :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót