lokalny Hyde Park

Wiem to doskonale, ale już kilka razy się przydała (niestety) więc lepiej ją mieć niż jej nie mieć ;)
Aha, żeby nie było - używałem jej tylko w obronie własnej, nie jestem jakimś drechem co szuka zaczepki i leje każdego co popadnie :P

Wiem to doskonale, ale już kilka razy się przydała (niestety) więc lepiej ją mieć niż jej nie mieć ;)
Aha, żeby nie było - używałem jej tylko w obronie własnej, nie jestem jakimś drechem co szuka zaczepki i leje każdego co popadnie :P

Jakoś śmigam zawodowo 2 lata po całej europie, i na pewno miałem więcej takich akcji jak Ty, lecz niestety ręce wystarczają bo gdybym zobaczył kogoś z palką, nożem lub czymś innym to na dzień dobry został by od razu wyśmiany. Jeśli mówisz o tym, że trąbił na Ciebie bo sie nie wepchałeś, czasami jest to fakt denerwujące zwłaszcza w zakorkowanym mieście kiedy każdy czeka na dogodną sytuację zamiast jej szukać bo czasami ktoś kto boi się wyjechać osobówką to ja zdążył bym za ten czas wyjechać zestawem 17sto metrowym i wcale nie mówię, że byleś winny tylko jedynie wyrażam swoje odczucia...

i ps jeśli dochodzi do takiej sytuacji to najczęściej życzę takiej osobie aby nigdy nie trafiła na takiego idiote w życiu prywatnym jakim on jest sam... ps, bił byś faceta który wiezie własne dziecko, i ono miało by na to patrzeć? czasami faktycznie komuś się może śpieszyć i trzeba przymykać oczy na niektóre chamskie wybryki, bo nikt z nas nie jest święty...

Akurat kto jak kto, ale ja do ślamazarnych kierowców nie należę, a nie było zakorkowane, tylko głupie miejsce gdzie ludzie głupio wyprzedzają, a akurat tylko dwa auta jechały i to bardzo blisko, więc stwierdziłem że nie ma sensu pałować Alfy na zimnym. W innym przypadku to też sam się wkurzam jak niektórzy się smolą z tym jeżdżeniem. Nie pobiłem nigdy nikogo przy dziecku czy przy kobiecie. Były to sytuacje w których miejscowe dreso menele, chciały żeby im uiścić opłatę parkingową bo jak nie to mi auto obrzucają kamieniami... A że nie chcieli mnie wypuścić, to samemu nie widziało mi się rzucać na 3 kolesi z gołymi rękami mając tą rurkę przy sobie... A druga sytuacja była zbyt zawiła żeby ją opisywać ;)

Ja nie mówię akurat, że to Ty taki jesteś :P a co do dreso meneli to sam bym to wyeliminował ze społoczeństwa :)

Ja bym z chęcią wyeliminował tych fajasów co stają pod galeriami handlowymi itp i podlatują z hasłem "to pana auto? Może być pilnowane" i wystawia zasraniec ręke po kase... nie dasz to jeszcze Ci taki obije auto bo co mu zależy jak i tak już w życiu nic nie ma i nie osiągnie... takich to powinni wystrzelać... kiedyś było mi ich żal ale nie teraz jak byłem świadkiem już chyba miliarda przykładów gdzie w urzędzie pracy chcieli im Ją dać a Ci to pier.....

słuchajcie, jechał ktoś ostatnio do Warszawy? słyszałem, że droga w obie strony nieciekawa... czeka mnie wypad w weekend i aż się boję :/

No niestety nie pocieszę Cię... ani nie będę ściemniać.. droga do Wawy jest do dupy... ciągle jakieś zwężki i takie badziewie różne. Więc lepiej zarezerwuj sobie więcej czasu i nerwów :P wiadomość z przed 1,5 tygodnia...

słuchajcie, jechał ktoś ostatnio do Warszawy? słyszałem, że droga w obie strony nieciekawa... czeka mnie wypad w weekend i aż się boję :/

a kiedy tam była dobra droga ? :D hehehe, zwężki, zwężki i jeszcze raz przebudowy :D

By się przydało bo ceny są poeane, ale śmiem wątpić czy się uda... ;/

"chcemy zablokować będzie droga ..."

do szkoły niech idzie ten , który to pisał a nie drogi blokować :lol:

Witam,nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale na zwykłe pytanie z tego zakresu nie znalazłem lepszego.Znacie może jakieś godne polecenia firmy budujące domy w systemie szkieletowym?Wczoraj spędziłem chyba z 6 godzin przeglądając różne fora budowlane ale większość informacji była albo stara albo same kłótnie nie poparte niczym konkretnym.Tak że może ktoś z was budował albo mieszka w takim i może coś konkretnego powiedzieć albo znacie kogoś kto ma lub może polecić konkretną firmę (nie wiem jak z pseudo reklamą więc nazwy mogą być na priv)Zima niedługo się skończy a nic do tej pory nie znalazłem.Najbardziej interesują mnie firmy z małopolski.Będę wdzięczny za każdą informację.

Koledzy mam pytanko.
Znalazłem w Chrzanowie gościa KarmaGiedon (albo raczej on mnie znalazł). Chciałem kupić do alfy 156: rure IC-Turbo, chłodnice i jeszcze taki plastik. Miało dojść do tranzakcji i miał mi to wszystko wysłać za pobraniem...ale teraz powiedzieł ze nie wyśle bo już pare osob od niego paczki nie odebrało i musiał płacić za przesyłke. Chciał żebym po to przejechał sam, ale za bardzo mi się to nie opłaca. Nie mogłby ktoś to od niego odebrać i mi normalnie po prostu wysłać. POZDRAWIAM

Amortyzatory
Powrót