• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

lokalny Hyde Park

Alfimbia chyba, i to wcale nie jest smieszne. Ja sie w czwartek wpierdzielilam w wwode na Półanki a za 10 min nawrtoka i spowrotem, ale przelsza. Bawcie sie dobrze. Ja sie nie wyrobie z czasem. :)

Bongiorno Kraków! Słyszałem że jest u Was na mieście jakiś gość co handluje częściami do Alfy (oryginały, używki z włoch), bo potrzebuje trochę blacharki i pierdół przodu do 156 SW 2.4 JTD... troche mnie powódź (dosłownie) poniosła... Dzięki z góry...

Podczas wycieczki rowerowej natrafiłem na zlot naszych ulubieńców:
50b70ef34c968a4amed.jpg

bc73a45f838eff9emed.jpg

uwielbiam ich <3 :) zawsze jak siedzą mi na zderzaku na prostej bo sobie jade 80 na godzine, a gdy przychodzi rondo i nagle już nie siedzą mi na zderzaku bo biedni musieli aż do 30 km/h zwolnić :(

Ale widzę że w jednym są lepsi od 'alfisti' - oni takich głupot nie robią, aby robić foto spotu alf i wyśmiewać...

widze 2 znajomych na tym zdjeciu :D apropo czesci do blacharki/mechaniki mam znajomego na kurnikach wiec jakby cos trzeba to pytac

mówcie co chcecie, ja znam kilku chłopaków co jeżdżą VW i są całkiem ok... i nie pałają antypatią do marki AR tak jak większość z AR pała do tych z VW... nie mówiąc już o takich co to mają AR i wielcy alfaholicy a na co dzień VW jeżdżą...

kto sie wybiera do ferki na grila moze sie spichniemy i pojedziemy razem

autorzy dwóch poprzednich postów (przed Twoim) wraz ze mną nie mogą się zjawić u Ferki... jedziemy na Węgry :)

bo próóóóggggg. jećjećjećjećjęć

Amortyzatory
Powrót