• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

No to trzeba działać. Ja proponuję jakieś na razie przystępniejsze miejsce bo nie każdy da radę zorganizować wyprawę rodzinną na szybko gdzieś dalej. :)

Ok może niedziela i tym razem Stary Sącz rynek. Myślę, że fajne miejsce, a tam nas jeszcze nie było. No i obgadamy Klimkówkę, bo to też fajna opcja.

Ja jestem Za, moze byc Stary Sącz w Niedziele.. :) hmm i widze paru nowych uzytkownikow... :D :D

Ostatnia edycja:
Może być niedziela. Byle tak gorąco nie było bo mi się z domu wyleźć nie chce...

no to może wieczorem?np 18? nie będzie wtedy już takiego upału( a i ja bym dał rade bo do 18 robie heh)

Dla pewności to nawet 20ta bo ja co niedziele o 19tej na basen chodzę. :) To i tak bym się spóźnił.

no to super bo już się bałem że przez pracę znowu nie dam rady:) a w tych godzinach to luzik:)

Niedziela godz 20 Rynek Stary Sącz ( robimy gdzies zbiorke w NS i jedziemy razem, czy wszyscy tam sie spotykaja ? )

chyba za blisko do SS by zbiórke robic, ewentualnie pod galerią sadecja jakoś

dla mnie to jest obojetne bo i tak przez ns musze przejechac:P ale fajnie by bylo jechac takim szykiem z 4 A&R do SS:P ja bede napewno:))

Panowie ja niestety nie dam rady przyjechać, a bardzo bym chciała. Może innym razem się uda.

Amortyzatory
Powrót