Lista N. Sącz

No to trzeba działać. Ja proponuję jakieś na razie przystępniejsze miejsce bo nie każdy da radę zorganizować wyprawę rodzinną na szybko gdzieś dalej. :)

Ok może niedziela i tym razem Stary Sącz rynek. Myślę, że fajne miejsce, a tam nas jeszcze nie było. No i obgadamy Klimkówkę, bo to też fajna opcja.

Ja jestem Za, moze byc Stary Sącz w Niedziele.. :) hmm i widze paru nowych uzytkownikow... :D :D

Ostatnia edycja:
Może być niedziela. Byle tak gorąco nie było bo mi się z domu wyleźć nie chce...

no to może wieczorem?np 18? nie będzie wtedy już takiego upału( a i ja bym dał rade bo do 18 robie heh)

Dla pewności to nawet 20ta bo ja co niedziele o 19tej na basen chodzę. :) To i tak bym się spóźnił.

no to super bo już się bałem że przez pracę znowu nie dam rady:) a w tych godzinach to luzik:)

Niedziela godz 20 Rynek Stary Sącz ( robimy gdzies zbiorke w NS i jedziemy razem, czy wszyscy tam sie spotykaja ? )

chyba za blisko do SS by zbiórke robic, ewentualnie pod galerią sadecja jakoś

dla mnie to jest obojetne bo i tak przez ns musze przejechac:P ale fajnie by bylo jechac takim szykiem z 4 A&R do SS:P ja bede napewno:))

Panowie ja niestety nie dam rady przyjechać, a bardzo bym chciała. Może innym razem się uda.

Amortyzatory
Powrót