Lista N. Sącz

Dlatego, że nie wiem pewnie czy będę miała auto bo pożyczyłam na weekend i ja najpóźniej to dałabym radę przyjechać 16-17, a wiem że to dla Was za wcześnie.

:) No alfę wspaniałą pożyczać? A jak ją będzie ktoś źle traktował?

:)Myślę, że wróci do mnie cała i zdrowa:) tylko się boję żeby jej jaki grad nie zaatakował:(

Panowie Ja tak teraz mysle, bo tam na plyte rynku w SS chyba nie wjedziemy bo sa doniczki tak poukladane ze auto raczej nie przejedzie ( chyba ze juz Je posciagali ) albo, sie myle ;p i w razie jakiegos deszczu albo cos to przenosimy sie pod Galerie ? ? bo terminu sie juz nie oplaca chyba zmieniac ? :):)

przeniesiemy sie pod galerie albo gdzies:P byle cos poswirowac mozna bylo:P hehe^^ jak nie wjedziemy na plyte to jest tam chyba kilka jeszcze ciekawych miejsc:P

noo obok jest parking platny jeszcze, ale mysle ze w Niedziele nie pobieraja oplat, ha ha !

to o której jutro? 20 w SS? czy tak jak wcześniej mowa zbiórka na węgierskiej pod rafą

Panowie ja dołączę po 20tej bo ten basen mam o 19tej i nie chcę go opuszczać. :)
Ewentualnie troszkę wcześniej znajomych zbiorę na basen to dużo się nie spóźnię. :)

Tak ja z Nawojowej. Alfa jest wlasciciela lakierni w Nawojowej. Ja niewiem czy bede jutro na necie tak ze bedziemy z kumplem w starym, chyba ze beziemy przejezdzac przez nowy sacz to podskoczymy na rafe;)

Amortyzatory
Powrót