Lista N. Sącz

Luke w Niedziele to się leży do góry d... a nie myje auto:)

Albo do góry brzuchem. Tym bardziej jeśli się było w sobotę na 40 urodzinach z 50 osobami z których około połowa to mężczyźni/koledzy szastający hasłem "To ze mną się nie napijesz...?!":)
Poza tym, brudne auto wygląda bojowo i tej wersji się będę trzymał biorąc pod uwagę, że do Sącza mam 40 km po mokrej drodze czarnym pojazdem...:(

Dzisiaj, przed jutrzejszym wyjazdem w trasę mój francuski cud techniki (Peugeot) postanowił się spi.....ić:mad:, a dokładniej to strzeliła uszczelka pod głowicą :/ . W zbiorniczku od płynu chłodniczego jest jedna wielka malaga:puke:. Jeszcze dzisiaj muszę go odstawić do mechanika i jeśli uda mi się wyrobić z tym do 16 to na spoci się zjawię.

Dzisiaj, przed jutrzejszym wyjazdem w trasę mój francuski cud techniki (Peugeot) postanowił się spi.....ić:mad:, a dokładniej to strzeliła uszczelka pod głowicą :/ . W zbiorniczku od płynu chłodniczego jest jedna wielka malaga:puke:. Jeszcze dzisiaj muszę go odstawić do mechanika i jeśli uda mi się wyrobić z tym do 16 to na spoci się zjawię.

Było kupić coś z JTD:). Awaria peugeota nie zwalnia z obecności na spocie AR! Jak chcesz to Cię wezmę po drodze.

Fotek jest tylko kilka, zrobionych czysto dokumentacyjnie, więc szału nie będzie :/ . Postaram się to ogarnąć dzisiaj wieczorem.

Dokumentalne czy nie ale mają być :-) pozdrowienia dla uczestników tak licznego spora. I dla konkurencyjnego, jakiejś mało znanej niemieckiej marki też.

Dokumentalne czy nie ale mają być :-) pozdrowienia dla uczestników tak licznego spora. I dla konkurencyjnego, jakiejś mało znanej niemieckiej marki też.

Nie dość, że nas było więcej to jeszcze ich dźwiękiem V6 na pewno podbudowałeś:)

Fotograf, jak zawsze podołał!

Wiem, że nie jest to odpowiedni temat, ale mam pytanie do osób z Nowego Sącza i okolic... mianowicie potrzebuje kupić 4 felgi stalowe R16 z rozstawem śrub 5x98 :). Prosiłbym o nie kasowanie postu.

Ostatnia edycja:
Macie już kalendarze :D ?? Mój przyszedł podobno dzisiaj ale jeszcze nie widziałem bo jestem na wyjeździe :/

Amortyzatory
Powrót