Lista N. Sącz

Ja chętnie się spotkam jutro o 17 w Sandecji jeżeli ktoś chce pogadać o motoryzacji. :)
24 nie wiem i nie obiecuję.

Jutro jak najbardziej.
Najwyżej z laską będziemy o mechanizacji rolnictwa rozprawiać. :)

;) zbieramy się do spota jak pies do mleka
Zgadzam się ze stwierdzeniem. Dawniej jak był spot to był. Kto dał radę to wpadł a kto nie to go nie było. Ogłasza się spota i spot ma być.
Co szkodzi spotkać się częściej? Nawet lepiej chyba. :)

Wypali nie wypali.. Zapraszam wszystkich komu się chce z domu wyrwać albo będzie przelotem. Może być na chwilę... Spot pełnowartościowy jest 24 i kropka ale jak ktoś ma ochotę to może jutro też się zjawić. :)

10 listopad o 17 pod Sandecją - spot niepodległościowy :P
24 listopad o 18 pod Sandecją - spot oficjalny.

Ostatnia edycja:
No i o to chodzi. Kto kiedy może i i le razy może niech tylko wpada żeby się ekipa alfistów trzymała razem i dawała znać o sobie posiadaczom innych marek!

Hehe. Nawet spoczko. :) Dzięki wszystkim za spota. :) 4 alfy i kosmiczny żabojad. :P

- - - Updated - - -

Prawie jak arka noego. :P po jednym z każdego rodzaju. :) 155 147 156 159 i c4 :)

Piotrek, aa co to dzisiaj, malo powietrza w kolach miales.. ? ? Widzialem Cie na BP !
Dokładnie, zmieniłem koła na zimowe i uzupełniałem ciśnienie ;) Trzeba było zatrąbić, albo zawołać to bym się ocknął ;) Efekty zmian na oponki 205/55/16 natychmiast odczułem hacząc zderzakiem przy wjeździe na poziom -2 w 3 koronach. Trochę za szybko wjechałem i bujnęło ;)

haha;P Paweł będziesz parkował przed galerią ;) Albo popros o miejsce na środku ronda;)

Amortyzatory
Powrót