Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam Marka. Parkowałem dzisiaj koło Ciebie (pandą) przy tesco. Później na cmentarzu cię widziałem.
Hehe. Dobrze że Alfa teraz tak mało modeli produkuje.u Ciebie Panie to ja się już gubię w modelach![]()
moonraker3 wiesz coo dobree !!
No to drugi Łukasz zbiera kolekcje 159 xD
W poniedziałek żona wsiada do Belli odpala, zero błędów wszystko ok, przypominam ze bledu nie kasowalem. Żona jeździła cały tydzień zero błędów, zero problemów.
I Ja trzymam tradycje 156 !!Pewne jest tylko że laska ma 155!
Łukasz, najlepiej zaślepić to badziewie. Impreza może na 200 zł a masz na zawsze spokój z tematem EGR![]()
Ja jeździłem trzy lata i prawie pięćdziesiąt tyś. km na częściowo znalezionym bez problemu. Nawet rozkręcić go z ciekawości przed sprzedażą alfy i był tylko delikatnie okopcony.Narazie problem pojawia się sporadycznie (jak ja wsiadam za kółko) za jakiś czas go prostu wyczyszczę. Rozmawiałem o tym z kilkoma osobami i bardziej był bym skłonny wymienić go na nowy niż całkowicie zaslepić.
"
Wysłane za pomocą TapaTalk 2