Lista N. Sącz

Pozdrawiam Marka. Parkowałem dzisiaj koło Ciebie (pandą) przy tesco. Później na cmentarzu cię widziałem.

jak zdrowie dopisze to z chęcią do was wpadne tylko gdzie i o której? może mi się uda z moich okolic kogoś zgarnąć

Panowie jak dalej będziecie kupować "9" w takim tempie i takich ilościach to będzie ich więcej niż Passatów ;)

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

moonraker3 wiesz coo dobree !!

Aaa jak juz jestesmy przy muzyce, to polecam tez:

Ostatnia edycja:
moonraker3 wiesz coo dobree !!

Popieram ;)

A tak na marginesie to moją Alfa coś mnie nie lubi ostatnio. W przedostatni weekend wsiadam do Belli, odpalam a ta mi wywala błąd silnika (zawór EGR), podpinam laptopa sprawdzam o co chodzi, kasuje błąd odpalam sytuacja się powtarza. Błedu już nie chciało mi się kasować, jeziłem tak do niedzieli. W poniedziałek żona wsiada do Belli odpala, zero błędów wszystko ok, przypominam ze bledu nie kasowalem. Żona jeździła cały tydzień zero błędów, zero problemów. W piątek ja wsiadam za kółko odpalam Bella daje sygnał głosowy i wyświetla się znowu błąd silnika (zawór EGR) bledu nie kasowalem tyko jeździłem. W poniedziałek historia powtarza się kolejny raz, żona wsiada odpala zero błędów, Bella śmiga aż miło. Ciekawe czy w piątek jak ja będę jeździł Bellą odwdzięczy mi się znowu błędem :/

Ostatnia edycja:
Kurde nie ogarniam już tych 159. :) Pewne jest tylko że laska ma 155! :)

- - - Updated - - -

W poniedziałek żona wsiada do Belli odpala, zero błędów wszystko ok, przypominam ze bledu nie kasowalem. Żona jeździła cały tydzień zero błędów, zero problemów.

Paweł gdybym był Alfą to też wolałbym żeby kobieta siadała do mnie(na mnie) a nie Ty. :P

- - - Updated - - -

Na spota zapowiadam się. :) Jako miłośnik motoryzacji i sympatyk sympatyków. :P Na 90%. :)

Łukasz, najlepiej zaślepić to badziewie. Impreza może na 200 zł a masz na zawsze spokój z tematem EGR :)

Narazie problem pojawia się sporadycznie (jak ja wsiadam za kółko :p ) za jakiś czas go prostu wyczyszczę. Rozmawiałem o tym z kilkoma osobami i bardziej był bym skłonny wymienić go na nowy niż całkowicie zaslepić.

Narazie problem pojawia się sporadycznie (jak ja wsiadam za kółko :p ) za jakiś czas go prostu wyczyszczę. Rozmawiałem o tym z kilkoma osobami i bardziej był bym skłonny wymienić go na nowy niż całkowicie zaslepić.
"
Ja jeździłem trzy lata i prawie pięćdziesiąt tyś. km na częściowo znalezionym bez problemu. Nawet rozkręcić go z ciekawości przed sprzedażą alfy i był tylko delikatnie okopcony.

156 RULEZ! :) Jesz laska sprowadź 166 po lifcie do kraju na spota. :)

Amortyzatory
Powrót