• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

Ty Paweł tera w 3K się bujasz? Potrzebuję komputer. Asus Transformer Book mnie interesuje. Mosz?

moonraker3 nie daj sie tak latwo zbijaj cene, targuj moze za 1299,- pojdzie :D

No kupiłem ale niestety za standardową cenę.... Nie chcieli ani grosza opuścić. :) A tyle już im dałem zarobić... Nieładnie. :)
Proszę się poprawić bo zmienię kiosk...!

Marek i jak zrobiłeś?
Nooo, wkoncu zlapalem jakiegos chlopka z Alfy na KGR pozyczylem od Niego tego haka wkrecilem go do kuzynki ( bo Ja swojego mialem) linkaa.. i wyciaglem z parkingu swoja Alfa :) dala rade :) i jeszcze 20km cholowania do mechanika bylo i po problemie :P

Pozdrawiam Kierownika widzianego wczoraj w Nawojowej
Tez pozdrawiam, myslalem ze nie poznasz, bo z jednym swiatlem tylko jechalem ;P ha ha alee juz sa dwa :D

I wlansie pytanie, zna ktos dobrego elektryka ? Bo cos za czesto pala Mi sie zarowki z przodu od wakacji juz chyba z 6 razy wymienialem, i zauwazylem tez, (znaczy tata jak jechal za mna) ze jak naciskam STOP to podswietla Mi sie lewy kierunek, wiec gdzies robi zwarcie noo i te zarowki za szybko sie pala.. :P

I jeszcze jedno, Pozdrawiam Grzeska (KLI) :P widzialnego 2 razy na parkingu w srode i w czwartek w 3K !! :) Gadane bylo :P

Panowiee !!!!!!!!!!!!! tak wogole to nie wierze co przeczytalem na forum.. nie wiem blad czy coo ;p ale jestem w Kalendarzu na zdjecie miesiaca :D :D bo kilka dobrych prac zostalo odrzuconych czy cos takiego i wcisneli mnie :D chyba, ze jakas pomylka ;p
http://www.forum.alfaholicy.org/sklep/102604-kalendarz_alfaholicy_2014_zapisy_otwarte.html

Ostatnia edycja:
Nooo, wkoncu zlapalem jakiegos chlopka z Alfy na KGR pozyczylem od Niego tego haka wkrecilem go do kuzynki ( bo Ja swojego mialem) linkaa.. i wyciaglem z parkingu swoja Alfa dala rade i jeszcze 20km cholowania do mechanika bylo i po problemie

to szapo ba że wyjechałeś na lince pod ten podjazd:) wątpiłem w ten zamysł...

I wlansie pytanie, zna ktos dobrego elektryka ?

b. dobry elektryk jest na broniewskiego w domu prywatnym, zakład ma w garażu ( jak jedziesz w strone 3K mijasz Intermarche i pierwsza w prawo i 2 lub 3 dom to jest

I jeszcze jedno, Pozdrawiam Grzeska (KLI) widzialnego 2 razy na parkingu w srode i w czwartek w 3K !! Gadane bylo

do mnie grzesiek już nie wstąpi taki kolega...:)

Panowiee !!!!!!!!!!!!! tak wogole to nie wierze co przeczytalem na forum.. nie wiem blad czy coo ;p ale jestem w Kalendarzu na zdjecie miesiaca

gratuluje!:) łukasz też widzę się załapał:) szkoda że my z lukiem nie no ale trudno...:P

Paweł jak uzbroje nową belle na przyszły sezon to kalendarz bedzie cały nasz;)

Amortyzatory
Powrót