Lista N. Sącz

Panowie i Panie.

Mam kilka wejściówek na jutrzejszy koncert Maleńczuka w NS. Mogę oddać za free bo brat nie da rady się tam wybrać a szkoda by je było wyrzucić. Koncert jest jutro o 19.30 na ulicy Nadbrzeżnej w miasteczku rowerowym http://www.miasteczkorowerowe.pl/ Info na PM.

- - - Updated - - -

Będzie miło spotkać kolegę administratora;-)

A to kogo? Bo ja tylko moderatora mam pod nickiem:)

No właśnie... Marek jako kierownik ogarnij temat bo juz nic niewiem co i jak.

mam pytanie ma ktos z was kabel i program do alfy zeby sprawdzic bledy ? wyskoczyl mi abs i kontrola trakcji

To masz uszkodzony układ ABS. :) Mają tu ludzie kable i programy. Można sprawdzić.

Wy tu gadu-gadu o problemach... aa dalej nie wiem czemu spot zostal przelozony ( mial byc dzisiaj ) i kiedy i gdzie wkoncu jest ;/

mam pytanie ma ktos z was kabel i program do alfy zeby sprawdzic bledy ? wyskoczyl mi abs i kontrola trakcji
Pisz na PW w sprawie powyższej. Praktycznie wszystkie samochody po 2000 roku mają złącze OBDII. Każdy KTS nawet stary Ci to obsłuży. :) :)

- - - Updated - - -

No tak Marek twój problem to też problem. :) Chcesz o tym porozmawiać? Ten spot to Grzesiek poprzestawiał. Mało tego to był jeszcze szantaż. :p

W Limanowej poszerzyli im ulice to się Grzesiek po Limanowej rozbija a do NS to musi mieć wolny termin w kalendarzu. :P I jeszcze nas Golfem straszy.

Haha Marek kierownik naszego grona,a nie w temacie, nie chcę Mu się przecytac dwóch stron do tyłu:-P

- - - Updated - - -

W Limanowej poszerzyli im ulice to się Grzesiek po Limanowej rozbija a do NS to musi mieć wolny termin w kalendarzu. :P I jeszcze nas Golfem straszy.
A żebyś wiedzial,że muszę mieć wolny termin w kalendarzu i jest on co dwa tygodnie, a odkąd Marek został "kierownikiem" to najlepsze spoty mnie omijają:-P

a odkąd Marek został "kierownikiem" to najlepsze spoty mnie omijają:-P

Kierownik nie jest wstanie dogodzić wszystkim:P, na szczęście tak ustala że wbija się w me wolne niedziele;) co nie zmienia faktu że Grzesiu me poparcie 30 masz ale sam nie wiem czy dam rade wtedy:)

Haha Marek kierownik naszego grona,a nie w temacie, nie chcę Mu się przecytac dwóch stron do tyłu
czytam ale nie rozumiem, tylee ktos namieszal ;p

Kierownik nie jest wstanie dogodzić wszystkim, na szczęście tak ustala że wbija się w me wolne niedziele
racja nie wszystkim moge dogodzic.. :) wiec planujemy tak zeby duzo osob bylo itp.. :) Mi jak narazie udaje sie utrzymac frekwencje 100% spotkan od Stycznia 2012 :big_boss:

Proponuje dzisiaj spontaniczny spot 19:30 pod tesco jak by padalo to na parking pod tesco co wy na to kto by sie pisał?

Jak już coś to lepiej pod MediaMarkt. Tam nie ma festynu zaplanowanego. :P

pod media expert nie ma nic :)

- - - Updated - - -

dajcie znac do 17 godziny kto by był dzis o 19:30 pod tesco :)

Amortyzatory
Powrót