Lista N. Sącz

proponuje 17-18 godz na parkingu przy tesco kolo schodow co sie wychodzi na cmentarz prawie zawsze tam jestem w tych godzinach tam i jest sporo luznego miejsca na 20 aut napewno ;)) wnetrze tej alfy co moja pokazywac moze byc fajne fajnie audio wkomponowane ale reszta sadze ze typowa seria nie zdziwie sie jak nawet to bedzie uzywana bryka ;)

Łukasz... masakra mówiłem ze beda kilogramy szpachli i włókna szklanego;)

mósimy ta podjechaci moze zrobia dla tylu 159 rabat xD

No pomysł miły i zacny. Witam przy okazji nowych klubowiczów. :) A pod tesco może być w tą sobotę mały kocioł. Dość rozreklamowana impreza więc na "festyn" się chłopy zjadą. :) Może braknąć miejsca. :)

opole kwadrt tasma i nikt nie wiedzie hahaha nie takie rzeczy sie robilo ;)

- - - Updated - - -

a i wiekszosc ludzi bedzie atakowac parking podziemny zebym im sie auta nie nagrzaly

według mnie będzie tam tłoczno, bidoki robią co moga bo poza tesco nic się tam nie dzieje, u góry pusto, nie lubię festynów:))

Z tego co się zorientowałem to ma to być w niedziele rano taki wiejski piknik jak to media expert robi z zabawami dla dzieci itp. i mam pytanie koledzy nie dało by się przenieśc tego spot na piątek bo chyba planuje mi się wyjazd na weekend .. ;/

U mnie do soboty temat odpada. Mam robotę, dodatkowe zamówienia i na dodatek studia w sobotę na które muszę się przygotować sensownie.

no to niech zostanie ta sobota odpowiada wszystkim 17:00 praking tesco kolo wejscia na schody potem mozna sie gdzies przetransportowac niech kazdy przemysli do jutra wieczorem i da odp zeby jakas liste zrobic tak ja sadze nie wiem jak inni

Możliwe że dołączę się do was swoim MiTo, widzę że sporo osób z okolic Bobowej a i one są mi bliskie ;)

Lukas_po często parkuje w rynku lub jak coś się dzieje to na chodnikach :P na większości imprez miejscowych jestem :)

tego co widziałem to pod tesco a potem może gdzieś ruszymy :)

Aaaa już wiem prowadzisz pewien portal ;) Dobra robota, często przeglądam bo zawsze świeże informację jak tylko coś się dzieje w okolicy ;)

Przepraszam jeśli wolałeś zostać anonimowy :unsure:

Ostatnia edycja:
Ja niestety w sobotę nie dam rady, bo jestem poza miastem. Ale trudno, następnym razem

Ja bede na 50% Ale popieram Pawła ze pod tesco będzie pełno "festyniarzy" i będzie ciasno. Stary Sącz był ok. ale ma padać podobno. Więc tradycyjnie sandecja chyba zostaje. Takie moje zdanie, ale można głosowanie zrobić...

Amortyzatory
Powrót