Lista N. Sącz

Ja mam dobry błotnik! Mi chodziło o zdjęcie archiwum ze Starego Sącza bo na nim był wgnieciony a Alfa na pierwszym planie. :) Teraz mam już nówkę błotnik przecież, od przygody z psem co mi zjadł zderzak. :)
Ale z pompą to ładna lipa. Ile Cię skrobnie taka robótka?

Paweł mówiłem że to nie przegub, a coś z ukłądem kierowniczym;)
Pompe tez obstawiałem;)

Ja się piszę na każde miejsce :D :) na tego 30stkego moi drodzy :D

- - - Updated - - -

Tylko wpierw umówilibyśmy się gdzieś w NS żeby ładnym maratonem sobie śmignąć do SS. :)

Ale z pompą to ładna lipa. Ile Cię skrobnie taka robótka?

jeszcze dokładnie nie wiem, pompa do regeneracji DHL w obie strony + sama regeneracja( przez tel. powiedział między 350-450 i 1rok gwarancji) + kasa dla mechanika za wyjęcie i potem wsadzenie pompy, + zmiana płynu na nowy+ przepłukanie układu, myślę że tak 700 pęknie :/

Paweł mówiłem że to nie przegub, a coś z ukłądem kierowniczym
Pompe tez obstawiałem

co fakt to fakt:) przeguby na dalszy plan znowu idą heh

Tylko wpierw umówilibyśmy się gdzieś w NS żeby ładnym maratonem sobie śmignąć do SS.

dlatego parę postów wcześniej padła opcja wyjazdu wspólnego z pod rafy na węgierskiej:)

By nie było kolejnych dziwnych pytań i by laska się już nie denerwował to:

SPOT 30.06(NIEDZIELA) 17:45 wyjazd z pod parkingu Rafy na Węgierskiej( chyba że komuś nie po drodze lub ma nas w dupie i się wstydzi wspólnie jechać) i przejazd na miejsce docelowe : Rynek w Starym Sączu, i tam dalsze posiedzenie:)

ZAPISY na to zacne wydarzenie robi LukeMazur więc do niego z flaszką o zapisy

a jak ktoś znowu coś głupiego napiszę kiedy itd to kolega Belfer da BANA! :)

AMEN

Ostatnia edycja:
+ zmiana płynu na nowy+ przepłukanie układu,

A nad wymianą zbiorniczka płynu myślałeś?? Te z początków produkcji podobno jakieś wadliwe były, może warto było by przy tej robocie i to wymienić, miałbyś spokój. Była też kwestia koloru płynu. Musiałbyś poszukać o tym na forum dokładniejszych informacji. No chyba że masz już zmieniony.

Może już czytałeś ale podeślę :)
http://www.forum.alfaholicy.org/159_brera_brera_spider/44647-wspomaganie_wielki_problem.html

Ostatnia edycja:
A nad wymianą zbiorniczka płynu myślałeś?? Te z początków produkcji podobno jakieś wadliwe były, może warto było by przy tej robocie i to wymienić, miałbyś spokój. Była też kwestia koloru płynu. Musiałbyś poszukać o tym na forum dokładniejszych informacji. No chyba że masz już zmieniony.

czytałem, niestety wszystko ok ze zbiorniczkiem jest, nie było żadnych objawów opisywanych w wątku, byłoby taniej no ale trudno... zobaczymy jak zamontuje zregenerowaną pompę czy będzie ok czy może coś innego ale to wtedy już mnie trafi chyba :)

SPOT 30.06(NIEDZIELA) 17:45 wyjazd z pod parkingu Rafy na Węgierskiej( chyba że komuś nie po drodze lub ma nas w dupie i się wstydzi wspólnie jechać) i przejazd na miejsce docelowe : Rynek w Starym Sączu, i tam dalsze posiedzenie

ZAPISY na to zacne wydarzenie robi LukeMazur więc do niego z flaszką o zapisy

a jak ktoś znowu coś głupiego napiszę kiedy itd to kolega Belfer da BANA!

AMEN

i teraz to wsystko jest czytelne :P hehe
to ja sie pisze ! :)

"... Amen..." xD

1. Belfer
2. LukeMazur
3. Paweł_NS
4. Gregory 156
5. moonraker3
6. Freshone1
7. laska
8. cichy2310
9. lukas_po
10. piotrekkr
11. YoMen
12. Creativer
13. bastersebek + znajdz sobie kogoś na kreske ;D
14.

Uprzedzam, obecność bedzie sprawdzana, a jakakolwiek nieobecność bedzie powodowała przymusowe postawienie flaszki przez delikwenta;)

Napisał Paweł_NS
znowu Ci się auto rozleci i co będzie? bierz siłę na zamiary, proponuje najpierw jakąś część Need For Speed zainstalować
Heh a to mnie mistrzem cietej riposty nazwali pare postow do tyłu
czy złośliwe podteksty mozecie zachowac dla siebie ??:P

Kolego "laska" nie moja wina ze wzrok mam słaby :) a ty Kolego Paweł_NS tez daj spokój bo alfe kupilem w fatalnym stanie i dopiero ją doprowadzam do stanu idealnego :P

Co jak co ale Lasce jako ojcu tego tematu szacunek się należy. :)

Amortyzatory
Powrót