• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

Właśnie kto wie może im się znów prognoza nie spełni!

Jest jeszcze opcja, że się rozpada podczas trwania spotu, tfu tfu ;) Wtedy można zrobić przejazd kolumny Alf przez miasto na miejsce awaryjne (Sandecja), a to również może być fajne ;)

opcja kolejna, będzie padać z przerwami i będą 2 spoty w NS bo jedna grupa stwierdzi że jest ok na galicyjskie a jedna że na sandecje hehe;)

Przejazd powinniem być u nas zawsze jedziemy w kolumnie przez miasto a jeszcze jedno niech kierownik załatwi zielone światło dla całej kolumny!

Pasuje jakoś to dograć by się nie okazało, że połowę deszcz złapie a drugą nie i zrobimy sobie dwa spoty ; D

Kierowniku, pasuje tylko rozplanować co w przypadku brzydkiej pogody, by wszyscy wiedzieli ze maja przyjechać na sandecję ;). Może po prostu podjechać na galicyjskie jak będzie padać i po prostu potem sobie sznureczkiem pojedziemy na sandecję.

Ja tez bede tylko napiszcie kiedy i gdzie ??:P juz sie doczekac nie moge;D

- - - Updated - - -

Eee too juz jutro???:D to zajebiscie PAnowie tylko ja mysle ze W NS bedzie najlepiej;)

No juz sam nie wiem gdzie jest i w jakim miejscu na rynku? W NS? albo wgl gdzie jets ta galeria?

Amortyzatory
Powrót