Lista N. Sącz

Właśnie kto wie może im się znów prognoza nie spełni!

Jest jeszcze opcja, że się rozpada podczas trwania spotu, tfu tfu ;) Wtedy można zrobić przejazd kolumny Alf przez miasto na miejsce awaryjne (Sandecja), a to również może być fajne ;)

opcja kolejna, będzie padać z przerwami i będą 2 spoty w NS bo jedna grupa stwierdzi że jest ok na galicyjskie a jedna że na sandecje hehe;)

Przejazd powinniem być u nas zawsze jedziemy w kolumnie przez miasto a jeszcze jedno niech kierownik załatwi zielone światło dla całej kolumny!

Pasuje jakoś to dograć by się nie okazało, że połowę deszcz złapie a drugą nie i zrobimy sobie dwa spoty ; D

Kierowniku, pasuje tylko rozplanować co w przypadku brzydkiej pogody, by wszyscy wiedzieli ze maja przyjechać na sandecję ;). Może po prostu podjechać na galicyjskie jak będzie padać i po prostu potem sobie sznureczkiem pojedziemy na sandecję.

Ja tez bede tylko napiszcie kiedy i gdzie ??:P juz sie doczekac nie moge;D

- - - Updated - - -

Eee too juz jutro???:D to zajebiscie PAnowie tylko ja mysle ze W NS bedzie najlepiej;)

No juz sam nie wiem gdzie jest i w jakim miejscu na rynku? W NS? albo wgl gdzie jets ta galeria?

Amortyzatory
Powrót