Lista N. Sącz

ja też będę na 16
Tak, tak teraz na 16" a z tego co czytam to zmiany już blisko:D

Panowie komfort komfortem ale wszyscy sie chyba zgodzą że dobra felga na AR robi robotę ;) Może na przyszły sezon coś pomyślę jak tylko finanse pozwolą :) bo jak na razie to musiałem takie 18" kupić ze spinerkami;)
540x405_wozek-tako-jumper-gt-swietne-kol-1604108.jpg

Ostatnia edycja:
Ja tam letnie założyłem miesiąc temu. Śniegi i lód mi nie straszne:cool:

Ja jadę założyć letnie po niedzieli, bo tej wiosny już mnie chyba nic nie zaskoczy

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

Koledzy agituję na wypad do NS na 21 jeśli wszystko wypali i będę miała sprawną bellę gdyż idzie na warsztat może odwiedzimy Was większa grupką oczywiście nie wszystkie belle będą na 18,19 lub 20 calowych felgach!

Narazie staram sie opanować emocje ale moja w krótkim okresie czasu przyprawia mnie o lekki zawrót głowy,dziś całkowicie straciła cały czynnik i brak klimy sytuacja notorycznie powtarza się regularnie co równe dwa lata!

- - - Updated - - -

Masakra jakaś!Albo urok do choroby.

jak nie urok to sraczka:D

- - - Updated - - -

dobra fela robi robote na kazdym aucie,a na alfie to juz w ogole,a wiec ja w tym roku nie pojawiam sie nigdzie bo wstyd z 16" spinerkami jak wszyscy maja 18"

dobra fela robi robote na kazdym aucie,a na alfie to juz w ogole,a wiec ja w tym roku nie pojawiam sie nigdzie bo wstyd z 16" spinerkami jak wszyscy maja 18"

pierdu pierdu liczy się człowiek a nie auto, a tym bardziej nie felga:) no chyba że ktoś podjedzie hjundajem jak swego czasu na sądeckiego spota nasz kolega, to się chwilę pośmiejemy:) laska żyjesz?? będziesz w przyszłą niedziele??

Dokładnie tak jak pisze Paweł nie felgi się liczą które oczywiście dodają uroku ale jego właściciel!

no chyba że ktoś podjedzie hjundajem jak swego czasu na sądeckiego spota nasz kolega, to się chwilę pośmiejemy

Myślałem że temat hyundaia zakończony...:) Dajcie spokój bo tym razem golfem przyjade!
Kiedy ten spot? 21 kwiecien? Dla mnie za wcześnie żeby potwierdzać. Na dziś dzień będę na 80%

od strony NS jedziesz lwowską do góry, mijasz cmentarz i po paru minutach zaraz po prawej masz tabliczkę miasteczko galicyjskie, zaraz przy drodze to jest, obok jest boisko piłkarskie, prosta droga:)

no to juz wiem przecierz tamtędy przejezdzam to jest na przeciwko TRIO tylko 200 m dalej ;)

Niby wszystko ustalone ale kierownika nikt o zgode nie pyta! ;) Panie Marku czy odpowiada panu termin i miejsce? ;)
A tak na serio to ustalmy też miesce awaryjne w razie deszczu, żeby potem zamieszania nie było jakby co.

na gołabkowickiej ciemno na podziemnym to chyba sandecja tylko zostala

Amortyzatory
Powrót