• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

Ja też chętny jestem. A może w tygodniu między świętami a sylwestrem to bym 166 przyjechał.

16.12 pasi, między świętami a sylwestrem też :yes4:

Panie Panowie może jakiś spocik ost w tym roku? Np. 16.12 ???:)

Jak zdążę: złożyć V6 po spotkaniu z czerwonym golfem i jego zaspanym kierowcą, zdemontować turbo i wyczyścić (o ile nie do regeneracji...), wymienić wahacze górne i katalizator w JTD, zmienić uszczelniacze pompy wtryskowej, świece w V6 i takie tam inne to się pojawię...

A Paweł spot'a organizuje bo pewnie chce się pochwalić wnętrzem prawie, jak w TI:)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla Marka i jego czarnej 156 1.9 JTD spotkanego dzis ok 15:30 na stacji Orlen w N.Sączu ul. Nawojowska. Miło było poznać !​

Ostatnia edycja:
No ja też za. :) Wnętrze juz na zdjęciach widzialem. :) Ja czekam na zderzak bo jakiś tydzien temu miałem przygodę z pieskiem. :( Ani pies ani zderzak nie przeżyli. A urwało mi taki chamski kawałek ze musiałem zamówić cały zderzak. Oszczedzalem na blotniku to teraz jeszcze zderzak doszedł. :P

A urwało mi taki chamski kawałek ze musiałem zamówić cały zderzak. Oszczedzalem na blotniku to teraz jeszcze zderzak doszedł.

grunt że tylko tak się skończyło, mi kiedyś kot wyskoczył to na ogrodzeniu wylądowałem bo kota mi było szkoda...:)

No ale zderzak już jest w doręczeniu ;) Jak będą pomyślne wiatry w weekend to go założę i śladu nie będzie. :)

Ale trauma po piesku pozostanie!

- - - Updated - - -

Nie wiem co gorsze twój zderzak czy śmierć pieska?

- - - Updated - - -

A tak naprawdę to jest bardzo nie przyjemna sytuacja.

Ale trauma po piesku pozostanie!

- - - Updated - - -

Nie wiem co gorsze twój zderzak czy śmierć pieska?

- - - Updated - - -

A tak naprawdę to jest bardzo nie przyjemna sytuacja.
Źle nie jest. Traumy nie ma a zderzak już czeka na założenie, w kolorze z osprzętem. Wszystko ok. Tylko jakoś na takim mrozie się nie chce. :)

Żadna przyjemność na mrozie grzebać czy samochodzie,a mróz nie odpuszcza u mnie cały czas -10.

No spory mróz. Ja co prawda w garażu ale niestety nie ogrzewanym. A poza tym wymyśliłem ze może poczekam parę tygodni i błotnik zakupie żeby razem wymienić za jednym grzebaniem.

Może jeszcze nie wymieniaj licho nie śpi,a jeszcze śniegu dosypuje nie życzę Ci nic złego ale nieszczęścia chodzą parami.Tfu,tfu.

Może jeszcze nie wymieniaj licho nie śpi,a jeszcze śniegu dosypuje nie życzę Ci nic złego ale nieszczęścia chodzą parami.Tfu,tfu.

Na razie nie ma nawet czasu. No może by się takie licho trafiło co by refundacja kosztów była? :P

- - - Updated - - -

Jakiś sponsor? :)

Amortyzatory
Powrót