• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

Co taka cisza???Laska alfa dojechala, dlaczego się nie chwalisz, masz prawie nową belle;-)

Dojechała! :) Nie chwale się bo teraz prawie z niej nie wysiadam i niema czasu :) Super sie jeździ! Tylko do sprzęgła nie mogę się przyzwyczaić i cały czas rusza z piskiem. A hamulce masakrują!!! Aż strach wciskać :)

biała perła to biała perła, a rosso koreano...:)

Jakbym wiedział że tak się będziecie czepiać tego hyundaia to bym na ten spot nie przyjechał! :)

Mam do sprzedania zimówki Dunlop grandtrek sj6 265/70 r15 mają przejechane nie więcej niż 2 tysiące km. Nowe kosztują 590zł ja oddam za 400zł. Może macie kogoś znajomego kto ma terenówke i potrzebuje zimówek.

Ema ema dlugo mnei nie bylo bo mialem konczenie pisania pracy nauke a potem obrone i juz jestem na szczescie po wszystkiemu ale ulga:) Zapraszam do obejrzenia mojego nowego filmiku AR 147 w dziale nasze pojazdy;) Piekne dwie 159 na spocie;)

Jest gosc w Łabowej co tez dobrze robi takie sprawy. Mozesz sobie zadzwonic do tej firmy co ci podał Pawel_NS i do tego chodoka i zpytac kto ci taniej zrobi. Jak mi robil pare razy felgi to max wzial 200 zl za komplet z malowaniem proszkowym ale felgi to byla jedna rdza ale zrobil ladnie. Numer ci wyslalem na PW Jak ktos bedzi epotrzebował to pisac

Paweł koniec swiata sie zbliza aa Ty z polowy mszy wychodzisz.. ;p i ludzi nie widzisz ;p ha ha !!

aa bo w kosciele nie wypadaa ;p jak by to bylo gdzies w Galerii to bym sie darl, jak ostatnio za Grzeskiem, caly parking przelecialem i krzyczalem ;p

Siema. Jak by kto potrzebowal moge pozyczyc blokad rozrzadu do silnika 1,6 16V TS. Robilem sobie sam ostatnio rozrzad nie mialem od kogo pozyczyc wiec kupilem. Jesli ktos by mial tez problemy przy wuymianie to moge udzielic informacji:)

Witam wszystkich.
Wiecie może gdzie w saczu jest jakiś dobry lakiernik? Potrzebuje zrobić kilka zaprawek a nie wiem gdzie najlepiej dobiorą kolor.
Gdyby miał juz ktoś jakieś doświadczenia z lakierniami na terenie NS lub okolic to bardzo bym prosił o podzielenie się nimi.
Pozdrawiam. :)

Witaj. Ja jestem lakiernikiem. Z doswiadczenia zauwazylem ze wszyscy dobieral akolor jak im sie chce. Jak nic nei powiesz to ci gdziekolwiek dobiora byle jak. Jak im pogrozisz i powiesz ze ich zaj... jak zle dobiora lakier bo np masz auto drogie i w idealnym stanie to si epowinni postarac. Najdrozsze lakiery i teporetycznie najlepsze Standox maja w Starym sączu na hurtowni chemicznej. Dobry lakier RM maja na Kunegundy. Ale tez są sklepy na Wegierskiej Autocolor, na Jana Pawła Lechler. Jesli bedziesz mial problemy pisz:)

poszedł głos:) tor hot wheels do wygrania, nieźle:) sam bym pośmigał heh

Amortyzatory
Powrót