• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

noo miejmy nadzieje..

a Ja w Piatek oddalem alfe do mechanika bo siadl Mi wysprzeglik :( ale w sobote juz odebralem i jest OK !!

Na spota się stawie, jeśli 16-ty aktualny :) Paweł postraszyłeś, że w naszych Alfach ręczny nie puszcza na mrozach i teraz się boję pobawić na śliskim. Zepsułeś zabawe:mad:. Temat końcówki ogarnięty? Dotarły zdjęcia?

Paweł postraszyłeś, że w naszych Alfach ręczny nie puszcza na mrozach i teraz się boję pobawić na śliskim. Zepsułeś zabawe

Bez ryzyka nie ma zabawy:)))

Temat końcówki ogarnięty? Dotarły zdjęcia?

dotarły, dzięki za nie:)niestety nie, dalej nie zamontowana, mam wrażenie że za bardzo odstaje... w niedziele jak będziesz to wezmę swoją i porównamy:) najwyżej przytnę ją...

za bardzo odstaje...

Nie wiem jak twoja, ale moja jest ścięta w skos. Jak na to dokładnie popatrzyłem to dołem kończy się praktycznie równo z ori (jakiś max 1 cm bardziej wystaje), natomiast górą wystaje dalej o ten skos. Im więcej uda Ci się ją schować, tym moim zdaniem lepiej to wygląda. W niedziele oblookamy :D

Pozdrowienia dla macko. Jechałem za tobą na Nawojowskiej dzisiaj. Gdzie się pomarańczowe felgi podziały???

No git. A mogę się pokazać z uszkodzonym zderzakiem? Jakoś nie mam natchnienia na mrozie i śniegu zmieniać. :)

To może Sandecja, parking podziemny? Jest ryzyko, że będą opady, jak patrze na prognoze

Amortyzatory
Powrót