• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

Ja do sącza nie będę jechał, bo mi się nie opłaca puzniej wracać. Ja będę czekał na raszówkach, albo w limanowej

To wiecie jak zrobimy ja będę czekał na Wysokim, tam po prawej stronie jak wyskoczy taka dluga prosta jest stacja Lotos to się tam obróćcie, ją tam będę czekał.

kazdy moze ;p tylko trzeba jechac spokojnie i rekreacyjnie, JEDEN ZA DRUGIM :) haha

Paweł czyli o 13 pod zamkiem ? :driver:

Na moich 18 calowych kolach i zaiwszeniu -60mm srednia predkosc z ostatnich kilkuset km wynosi 35km/h. jak sie dowiedzialem ile zawieszeni do mojej w razie zuzycia to chyba bede musial jeszcze mniejszyc srednia predkosc;)

Na moich 18 calowych kolach i zaiwszeniu -60mm srednia predkosc z ostatnich kilkuset km wynosi 35km/h. jak sie dowiedzialem ile zawieszeni do mojej w razie zuzycia to chyba bede musial jeszcze mniejszyc srednia predkosc;)

No wczoraj na Nawojowskiej to ze 100 na godzine miałeś!

Z mojej AR 156 ktoś ukradł przedni znak modelu i zaśleplki z obu zderzaków

Z mojej czerwonej ALFY 156 zaparkowanej na osiedlowym parkingu na Gorzkowie, ktoś w nocy z ostatniego Poniedziałku na Wtorek lub z Wtorku na Środę (z 10.09 na 11.09 lub z 11.09 na 12.09) - odkryłem kradzież w Środę 12.09.2012 rano - ukradł przedni znak modelu Alfa Romeo (założyłem niedawno nowy oryginalny) i obie zaślepki otworów na zaczep do holowania w zderzakach. Alfa tak jak ją zastałem rano w Środę pokazana jest na poniższych zdjęciach. Gdyby ktoś przypadkiem oferował wam kupno nowego przedniego znaku modelu do AR 156 ale bez oryginalnego opakowania i ze śladami podważania/wyrywania lub moje zaślepki otworów holowniczych ze zderzaków w KOLORZE CZERWONYM (jak na załączonych zdjęciach) to proszę o info przez Forum. Proszę też o info gdyby ktoś z Was zauważył AR 156 innego koloru z czerwonymi zaślepkami w zderzakach. Jeżeli się nie mylę to AR 156 1,6 TS w kolorze czerwonym jest tylko jedna - tzn. moja w Nowym Sączu.
Może ktoś ma takie rezerwowe zaślepki i mógłby mi je sprzedać ?. Znak modelu chyba będę musiał kupić na Allegro.
Pozdrawiam
Tomek

SAM_0506_.jpgSAM_0507_.jpgSAM_0508_.jpgSAM_0509_.jpg

no poprostu chamstwo i tyle.Szewiemu ukradli ringi z lamp w Warszawie,a tu logo i zaslepki.Lepiej nic nie pisac co sie robi w swoich autach na forach

No masakra to jest Tomku. Według mnie wygląda to na akt wandalizmu niestety. :) Znaczek kupuj szybko bo bez znaczka Alfa wolniej jeździ. :)

tak to jest na osiedlach zostawiać auta...współczuje, grunt że nic poważniejszego nie zrobili, ja na swoim osiedlu auto trzymam ok paru godzin w ciągu miesiąca na parkingu, tak to od razu do garażu chowam :)

Paweł, Ty na jutro bierzesz jakis prowiant (kielbaski itd.. ) ? ? ? bo tam na miejscu chyba nie ma zadnego sklepiku ;p

talerzyki plastikowe, kiełbaski, chlebek itp:)sponsor Biedronka:) grill na stałe montowany jest tam z tego co widziałem na zdjęciu więc tego nie biorę

Amortyzatory
Powrót