• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

No to już wysiedzieć pewnie nie możesz zanim przyjdzie. :)

głównie ulgę mam że w końcu dorwałem tą część bo już miałem wątpliwości:)powoli listę usterek zacznę wykreślać heh

No moja lista na razie się nie skraca ale i nie powiększa więc jest dobrze. :) Trzeba będzie coś ruszyć. :)

Ej koleżanki naszej nowej dawno tu nie było. :) A nie wspominając już o lasce ;)

Co jej zrobiłeś?
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express

Ale wróci Ci alfa?Liczy się osoba a nie auto na spocie:-)

Wróci wróci. Ale nie wcześniej niż za miesiąc. Wszystko przez to że w galloperze uszczelniacz na wale poszedł a ojczym pilnie musiał do Włoch. Właśnie dzwonił i mówił że Alfinka spisuje się dobrze :) Tylko nie może zejść poniżej 10 litrów na 100 km.

Widziałem ja właśnie z ok tydzień temu pod biedrona koło zawady, szukałem Cię wzrokiem a teraz już kumam:-)

Paweł, Żegocina nadal aktualna.. ? ? :)

jest ktos nowy chetny.. ? bo jak narazie 3 auta ze Sącza beda, nie ?

jeszcze Gregory sie deklarowal ;p i trzeba czekac na Trebora :) gadalem z Nim i mowil ze sie zastanawia, i jak bedzie wiedzial too da znac :cool:

to fajnie by było:) mobilizujcie się chłopaki!:) proponuje o 13 koło zamku bo tak czy tak na limanową się jedzie, bo wstępnie o 14 by na miejscu wszyscy się zebrali

Amortyzatory
Powrót