• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

Piotrek cieszę się z twojego szczęścia, a kolor masz zajebiaszczy:-)

może co by pomyślał nad spotem? z cichym myśleliśmy ostatnio nad zrobieniem w miasteczku galicyjskim dla odmiany

właśnie o tym terminie myślałem:) akurat mam wolne, no to myślę że ustalone, myśleć Panowie!

Dzięki, dzięki :) Właśnie widziałem, że 16-tego był grill, ale jeszcze nie było czym jechać;) Z terminem 30 września wstępnie OK, choć nie na pewno bo nie wiem czy nie będę musiał dziewczyne zawieźć na studia.

piotrekkr witamy! Spot mi się podoba. Jutro jestem umówiony z moim mechaniorem zaprzyjaźnionym ponieważ w końcu zakupiłem wahacze górne!!! Lista moich napraw się skraca! Co mnie bardzo cieszy. :) Jeszcze zmienimy linki hamulcowe na zimę żeby nie zamarzały i może klocki z przodu. Będzie zabawa. :) Więc na spot pzyjadę alfą z praktycznie nowym całym zawieszeniem. :)

Laska nie wykręcaj się ja też mam imieniny jakby nie patrzeć. :)

Może i ja się pojawię wtedy. Już zapisałem w telefonie, żeby nie zapomnieć. Właśnie wróciłem z NS i o mały włos nie zarobiłem punktów w programie lojalnościowym drogówki... Jako, że miasteczko galicyjskie to tylko 38 km ode mnie to myślę, że może mi wystarczy bak we V6 na dojazd...:)

- - - Updated - - -

Laska nie wykręcaj się ja też mam imieniny jakby nie patrzeć. :)

Które to imieniny wtedy świętujecie? Felicji czy Gabrieli...?

Amortyzatory
Powrót