Lista N. Sącz

Będzie flaszka spokojnie :) 663-282-712 jakby ktoś chciał poratować to proszę się odzywać :)

Chwile byłem zły ze po drogach w NS jezdzi jakies 3.2 ale po tym w jakim ona jest stanie to niech sobie jezdzi ;D

Kiero Wniku coś taki ślepy jeźdząc:) ja macham a tu skupienie pełne na damie z boku heh;)

Flaszka zagarnieta;D

Brakuje jeszcze w niej wysypać do bagaznika wiadra gnoju i był by komplet;D

No bywa w życiu. :) Jeszcze na dodatek kierownicę ma popsutą bo środek się nie kręci. :(

A o forum citroena to nie wspomnę... Nic się nie dzieje... Tutaj najlepiej. :)

to trzeba naprawic:D.Dziwny jest ten patent z ta kierownica w tych cytrynach
Patent niezły. Można się przyzwyczaić. Zresztą taka ilość przycisków na kierownicy to by nie do ogarnięcia byla gdyby to się jeszcze kręciło. :P

Kiedy był ostatni spot? Dziadujemy....
W tamtym roku co dwa tygodnie cos sie działo a teraz lipa;/

Ja proponuje spota w sobote tj. 16.08.2014r o godz. 17.00 a że ma lać to Galeria Sandecja, a jak nie to Parking pod TESCO (Gołąbkowice)

Kto chce i bedzie niech napisze, a jak nie to nie.

Ja na 99% będę.

Rafał lepiej niż na 99% byłoby gdybyś był na 100% i wziął ze sobą 40% najlepiej w opakowaniu 1l. ;)

Zgadzam się z Pawłem, szkoda pisania ale niech stracę i napisze jeszcze raz - może zrobimy jakąś zakrapianą imprezę ???
Wypiłbym coś z porządnymi chłopakami ;)

Jezeli w sobote ktoś gdzieś coś zoorganizuje to pisze się. Jak nie uda sie to jw.

Rafał lepiej niż na 99% byłoby gdybyś był na 100% i wziął ze sobą 40% najlepiej w opakowaniu 1l.

Pisze na 99% bo niewiem czy żona wolne będzie miała, a jeśli nie to muszę z córą siedzieć. Coś 40% jak najbardziej mogę wam przywieźć, tyle że ja nie piję bo mam napięty grafik jako kierowca ;(

Rafał lepiej niż na 99% byłoby gdybyś był na 100% i wziął ze sobą 40% najlepiej w opakowaniu 1l.

Pisze na 99% bo niewiem czy żona wolne będzie miała, a jeśli nie to muszę z córą siedzieć. Coś 40% jak najbardziej mogę wam przywieźć, tyle że ja nie piję bo mam napięty grafik jako kierowca ;(

Amortyzatory
Powrót