Lista N. Sącz

9 ciezko;/
może 16? bo jest długi weeeeekend i pasuje mi wtedy byc w NS ;) ale to moja propozycja;)

16 jak zrobimy to będę miał maraton i wówczas w obydwie strony kierowca będzie mi potrzebny ale ok:) co się nie robi dla klubu łubu dubu;)

napisze cos wkoncu, bo widze, ze niektorzy juz mnie chca wywalic ze stanowiska kierownika :D
Wiec tak 16 Jaa odpadam, bo od 15 jade na Wegry.. :P wiec dla mnie kazdy weekend inny oprocz tego dlugiego :P
aa swoja droga wkoncu by sie cos napil, i jakiego grila zrobil.. :D Wiec Ja sie dostosujee w kazdy weekend oprocz tego 16 :P

Swoja droga drogi Kierowniku poczytaj wstecz posty bo wlasnie mowa o piciu i grillu;)

Wysłane z mojego HTC One

Kurcze, ja 4.08 wyjeżdżam na dwa tygodnie, tak więc patrząc na obecne terminy ze mną raczej lipa.

witam, jestem nowy ale chętnie bym na jakiś spocik w ns się wybrał tylko w weekendy nie moge a chcialbym poznać środowisko alfaholików z NS :) może jakiś spot wieczorny w tygodniu w jakimś dobrym miejscu, np pod galerią gołąbkowice?

attachment.php

taka sytuacja z przed chwili... na szczęście nie moja, pomoc była ale właściciel dzwonił już po lawetę, woda mu wparowała tam gdzie nie trza:/ ja się wycofałem, bo jeszcze bardziej bym poległ

Załączniki

• IMAG0129.jpg
    IMAG0129.jpg
    83.9 KB · Wyświetleń: 153
Ostatnia edycja:
ło żesz ... na pewno zaciagnął bo filter nisko...
A przejezdzałem tamtędy ok. godziny 17.45...

Amortyzatory
Powrót