Lista N. Sącz

Jak tam żyjecie Panie i Panowie? :) Dawno mnie tutaj nie było ale tak sobie wspominałem stare dobre czasy i zajrzałem na forum. Pozdrowienia dla wszystkich!

u nas się Panie nic nie dzieje:) Stara Bida( Poza Lukiem haha) ale lepsza stara niż nowa;)

to jak robimy spoto/grilla/sesje/picie? weźmy się ogarnijmy bo jesień nas zastanie.

09/10.08
16/17.08
23/24.08
30/31.08

??

attachment.php

taka sytuacja z przed chwili... na szczęście nie moja, pomoc była ale właściciel dzwonił już po lawetę, woda mu wparowała tam gdzie nie trza:/ ja się wycofałem, bo jeszcze bardziej bym poległ

Bylem w NS ok 18 i zanosilo sie na deszcz ale ze az tak dalo popalic - masakra.
Pawel bylo zaprosic kolege z utopionej "9" na spota ;)
Co za osiol wpadl na pomysł umieszczenia filtra powietrza tak nisko ??
Odnośnie grillowania i pozostalych atrakcji - jestem stanowczo za (termin dowolny, jak z alkoholem to raczej sobota)

Ostatnia edycja:
zawieszenie jest nisko wiec i filtr powietrza musi tak byc:D.W kazdym normalnym cywilizowanym aucie dostepny jest on od gory i wymienia sie go chwila moment,a w 159 jest tak, ze no niestety ale mechanik musi sie pomeczyc dobre 30 min do godzinki zeby odkrecic oslone.Przynajmniej tak to u mnie wyglada co roku:D

Ale umoczył tą 9-tkę. Gościu chyba mieszka w szeregowcu koło Media. Co do spota, dla mnie może być najbliższy weekend ;)

Ja nie widzę problemu w tygodniu. :) Wolne mam jeszcze więc luz. :) Tylko stykł by żeby jacyś alfiści z alfami byli bo alfista bez alfy to za mało. :)

Ja juz nic nie proponuje bo to o ściane się odbija;)

Wysłane z mojego HTC One

Amortyzatory
Powrót