Lista N. Sącz

Będzie spot to wpadnę, może będzie nas więcej jak ostatnio :).

A teraz pytanie z innej beczki. Kto orientuje się z montażem czujnika WPGH-1 (3-pinowego), bo dziś zzieleniałem przy montażu :D.
A mianowicie: do obudowy wielozaworu idą mi 2 kable, które bezpośrednio są wpięte do cewki (+ i -). Czerwony przewód od czujnika jest bezpośrednio wpięty do plusa na cewce, czarny przykręcony do wielozaworu jako masa.
I teraz wisienka na torcie, bo został jeden biały kabelek i ni cholerę nie wiem jak go podłączyć.

Jak ktoś zna rozwiązanie tego problemu to bardzo proszę o kontakt na PRIV.

A co sie tu wyrabia? Kto ma jakis problem do pana Laski? W brerze to ty pajacu nawet nie siedziales!

Chyba nie wstapie na spota. Jak patrze pare stron wczesniej to sie zal robi. Jak mozna na spota smiesznym francuskim autkiem przyjechac. A o gosciu co mercem przyjechal to nawet nie wspomne...
Witamy z otwartymi rękoma. :)
Poznasz ludzi to będziesz wiedział, że to zgrana ekipa od lat i nie ważne czym się jeździ ale kim się jest.

Zapraszamy na spota jak się pokory nauczysz trochę. :)

Ostatnia edycja:
Panowie wrzućcie na luz bo nie mam w Niemczech na tyle czasu, żeby w tak zacnym temacie sprzątać. Jak będziecie niegrzeczni to Wam nie pokażę co nowego zakupiłem...

Witamy z otwartymi rękoma. :)
Poznasz ludzi to będziesz wiedział, że to zgrana ekipa od lat i nie ważne czym się jeździ ale kim się jest.

Zapraszamy na spota jak się pokory nauczysz trochę. :)

Brawo dobrze gada :) (jak na właściciela Citroena :p )

Jak będziecie niegrzeczni to Wam nie pokażę co nowego zakupiłem...

Passat B5 czy może Golf IV ????? :D

taki mały żarcik na rozładowanie atmosfery ;) , pewnie jakąś wypasioną Bellę wieziesz :)

Ostatnia edycja:
Panowie w imieniu "paolo" wszystkich przepraszam. Wyjasnie wszystko na najblizszym spocie.

No i wszyscy przyjeli w milczeniu twe słowa. :)

Sent from my GT-I8750 using Tapatalk

To kiedy Laska przepraszasz i ile w związku z tym stawiasz? :P

Promocja dla wszystkich. By: LASKA :P

Na osiedlowych barach to sie kosa miedzy zebra dostaje...;-)a swoja droga to whisky by sie napil

Amortyzatory
Powrót