Lista N. Sącz

to że kiedyś mi kiełbaska spadła nie brudząc niczego to daje jawny przykład tego że jestem abstynent hehehhe:cool:

to Panowie, kto da rade jutro podjechac.. :D Jaa tam w sumie moge.. :D

W razie czego daj znac na co szczegolnie chcesz zwrocic uwage :D

Vodka, connecting people :)

1. blacharka -co jest z tym prawym błotnikiem, bo coś ewidentnie jest!? (może ma jakieś stare zdjęcia?)
2. spód - sprawdźcie czy nie wygląda tragicznie, (oczywiście w miarę możliwości)
3. czy nie ma korozji wokół nadkoli, zderzaka, dachu, uszczelek?
4. czy sprzęgło nie jest twarde? Ponoć było zmieniane 40tys temu, ale czy z dwumasą?
5. czy działa klima?
6. czy nie ma niepokojących hałasów pod maską?
7. przydałby się VIN
8. czy ma książkę serwisową i jaką ma historię?
9. czy są koła letnie?
10. czy działa audio i czy jest zmieniarka?
11. ile kompletów kluczy?
12. czy działa podgrzewanie obu foteli z przodu?
13. czy działa elektryka szyb, wycieraczek, lusterek?
14. czy nie ma checków?
15. czy skrzynia działa bez zarzutów?
16. ile ma KW? Bo to że ma 150 PS to widać gołym okiem :P

Jeżeli miałby ktoś kompa to już całkiem super
Więcej nic nie przychodzi mi do głowy.

pozdrawiam

No to jak panowie? Kto jedzie tą ale obczaić? W prezencie dokładam przejażdżkę C klassą :)
Widze ze Marek chętny, jak coś to dzwoń i się zgadamy.

Ostatnia edycja:
laska dawaj swoj numer, bo wkoncu sobie nie zapisalem i nie mam jak zadzownic do Ciebie, hah !!

No to jak panowie? Kto jedzie tą ale obczaić? W prezencie dokładam przejażdżkę C klassą :)

Ale Mesiem jedziesz ogladac??Jak smiesz ona nie godna aby Mesio obok stanal.Wstyd i hańba

- - - Updated - - -

Ale Mesiem jedziesz ogladac??Jak smiesz ona nie godna aby Mesio obok stanal.Wstyd i hańba

Dzięki chłopaki za oględziny. Informacje niezwykle przydatne.
Niestety będziecie musieli wypić beze mnie :P. Z drugiej strony więcej dla was ;)

Właściciel wyjaśnił nam wszystko ładnie pięknie, tak że jak ktoś chętny to śpieszyć się bo to "rodzynek" jakich mało ;)

Ostatnia edycja:
Orientuje się ktoś ile kosztuje nabicie klimy w Nowym Sączu ? 650-750 gram gazu 260-320ml oleju z odgrzybieniem ozonowym.
Pozdrawiam :)

Ja polecam Czocha na ul. Grottgera. Nie wiem jak z czynnikiem ale fajnie mi zrobił. Biskupscy spierdzielili za to. Kiedyś też robiłem na Węgierskiej kolo UP i też było spoko. Co do ceny u Czocha to z filtrem węglowym chyba kolo 200zł.. ? może mniej nawet. Mogę jutro podjechać zapytać.

Dzięki wielkie. Nie nie trzeba bo mam serwis klimy u siebie tylko nie wiem jakie ceny mogłem zaproponować żeby opłacało się komuś z NS przyjechać do mnie :D. W takim razie jak ktoś chce (tylko dla posiadaczy alfy z forum) mogę zaoferować pełen serwis w skład którego wejdzie 10zł za 100g gazu + wpięcie wbicie czynnika UV wraz z olejem i odgrzybieniem ozonowym gdzie wyjdzie w sumie za wszystko 140-150zł :) (jeżeli bd wbijać na pusty układ). Mam również prasę do przewodów klimatyzacji, badanie nieszczelności lampą UV, próbą azotową itp. Mogę też zaoferować diagnostykę przy użyciu bosch'a kts podpięcie 20zł konkurencja 50-60. Przed zimą jak byłem na spocie to wspominałem ,że będę chciał coś otworzyć swojego i słowo serwisem się stało :) tel: 798242840 Auto-Mecenas :D

Amortyzatory
Powrót