Lista N. Sącz

kurde jechać 70 km by postać na parkingu:)? jakoś mnie to nie zachęca...:P niech jeszcze dojdzie brzydka pogoda+ zimno... wiem wymyślam

no pewnie nie ma jak u siebie w NS na rynku postac.W Żegocinie tez sobie postales na parkingu to i w Tarnowie moglbys.Tylko nie mow, ze Cie na paliwo nie stac??

Pawel smieje tylko.Sam jeszcze nie wiem czy wpadne ale fajnie bylo by i Was zobaczyc.Pisze bzdury

- - - Updated - - -

Pozdrawiam najwieksza Nowosadecka MARUDE;)

rozumiem.Mi tez nie oplaca sie jechac do NS zeby postac pod Media Markt czy na rynku ale nie powiem, ze czasami naprawde przechodzilo mi to przez mysl...kurcze gdyby nie moja żona to pewnie bym sie wybral hahaha

Bo Was zaraz zbanuję za narzekanie... Ja jakoś potrafię z synem 40 km w jedną stronę auto gonić, żeby postać pod MM albo tym podobną Sandecją:) Tacy młodzi a tacy marudni! Jazda AR gdziekolwiek jest już frajdą a co dopiero na spot równie "walniętych" fanów:)

Juz nie dramatyzuj:) z reguly z łącka gnasz ;) trzeba bedzie to pojedziemy z kierownikiem wprawdzie na doczepke z kims i z 0,5 ale sie stawimy w tarnowie:rolleyes: heh, za niedlugo na 3 cyckach bedzie mozna spoty robic ladniutki parking zrobili

Pawelll !!!!!!! to nie glupi pomysl, zabierzmy sie z Lukiem jak pojedzie (ostatniecznie i do paliwa sie dorzucimy :P) i wezmiemy co %%% na rozgrzanie i na droge.. :P

ha ha ha !! :D

Pawelll !!!!!!! to nie glupi pomysl, zabierzmy sie z Lukiem jak pojedzie (ostatniecznie i do paliwa sie dorzucimy :P) i wezmiemy co %%% na rozgrzanie i na droge.. :P

ha ha ha !! :D

Jechać 70 km aby wypić flaszkę, na zimnym parkingu po Realem :p ciekawa opcja :D

Chętnie bym się też przejechał ale w temacie wyjazdu określę się bliżej daty spotkania

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

ja raczej odpadam, bo przyjade z rodzinka na wszystkich swietych i raczej bede musiał w niedziele wracac do domu wiec odpadam niestety... ;/

Paweł znaczek już na zimowy zmieniłeś? :P Chyba stałem koło Ciebie dzisiaj pod trzema koronami. :)

Koledzy mam pytanie szukam do mojej alfy silnika 1.8 TS lub wału wiecie cos na ten temat?

Amortyzatory
Powrót