moonraker3
Użytkownik
- Auto
- Alfa Romeo 159, 1750 Tbi
Ty Paweł tera w 3K się bujasz? Potrzebuję komputer. Asus Transformer Book mnie interesuje. Mosz?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ty Paweł tera w 3K się bujasz? Potrzebuję komputer. Asus Transformer Book mnie interesuje. Mosz?
mam go na stanie 1499,-
Tak nawet mieszkam obok mają tylko do 2.0 a te są większe i lipa
Kurcze zapomniałem o Arturze tylko temat 1.8 TS jest ciężki ale dzieki za przypomnienieToo jak tam mieszkasz to moze podjedz jeszcze do Wozniaka
http://autowozniak.pl/
Wiem, ze Kuba tam sprzedaje silniki itd.., moze On cos bedzie mial
moonraker3 nie daj sie tak latwo zbijaj cene, targuj moze za 1299,- pojdzie![]()
A tyle już im dałem zarobić... Nieładnie.
Proszę się poprawić bo zmienię kiosk...!
Nooo, wkoncu zlapalem jakiegos chlopka z Alfy na KGR pozyczylem od Niego tego haka wkrecilem go do kuzynki ( bo Ja swojego mialem) linkaa.. i wyciaglem z parkingu swoja AlfaMarek i jak zrobiłeś?
Tez pozdrawiam, myslalem ze nie poznasz, bo z jednym swiatlem tylko jechalem ;P ha ha alee juz sa dwaPozdrawiam Kierownika widzianego wczoraj w Nawojowej
Nooo, wkoncu zlapalem jakiegos chlopka z Alfy na KGR pozyczylem od Niego tego haka wkrecilem go do kuzynki ( bo Ja swojego mialem) linkaa.. i wyciaglem z parkingu swoja Alfa dala rade i jeszcze 20km cholowania do mechanika bylo i po problemie
I wlansie pytanie, zna ktos dobrego elektryka ?
I jeszcze jedno, Pozdrawiam Grzeska (KLI) widzialnego 2 razy na parkingu w srode i w czwartek w 3K !! Gadane bylo
Panowiee !!!!!!!!!!!!! tak wogole to nie wierze co przeczytalem na forum.. nie wiem blad czy coo ;p ale jestem w Kalendarzu na zdjecie miesiaca
Paweł jak uzbroje nową belle na przyszły sezon to kalendarz bedzie cały nasz
No widzialem wlasnie.. Ale Ja mialem farta jak ...........gratuluje! łukasz też widzę się załapał
Tak ze kalendarz juz zamowiony