Lista N. Sącz

Szanowni Państwo
Dzisiaj w skrzynce pocztowej czekała na mnie miła niespodzianka :) - nagroda za zdjęcie z marca :D

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

Załączniki

• uploadfromtaptalk1373296357978.jpg
    uploadfromtaptalk1373296357978.jpg
    109.1 KB · Wyświetleń: 77
ładnie ozdobiona była z gustem, nie odleciał Ci żaden kwiatek? ja jak wiozłem swego czasu do ślubu to kurde musiałem 20km/h jechać bo powyżej odlatywały...

noo tez Mi sie zdobienie podobalo, nie za duzo nie za malo bylo ok.. wlasnie dobrze sie przyssalo.. bo jechalem z mlodymi na sesje zdj do Ciezkowic.. to jak wracalismy juz pozwolilem sobie troche i bylo na liczniku 70km/h, 80 km/h i wszystko sie trzymalo.. :) :) zaden nie odlecial.. jeszcze w poprawiny Aska jezdzila tez z ustrojeniem i wytrzymalo.. ;p dopiero dzisiaj rano sciagalem :P jak doszlem do siebie :)

zaden nie odlecial.. jeszcze w poprawiny Aska jezdzila tez z ustrojeniem i wytrzymalo.. ;p dopiero dzisiaj rano sciagalem jak doszlem do siebie

nieźle:) może u mnie odpadało dlatego że dobrze nie zassało na - temperaturze bo ślub był wtedy w styczniu

Panowie wygląda na to, że nasz Kierownik na ostatniej prostej będzie walczył o 2 miejsce w konkursie na zdjęcie miesiąca, więc pasowało by mu jakoś pomóc zdobyć te kilka głosów :)

Po weselu pewnie coś jeszcze zostało

zostalo zostalo.. i to nie jednaa !! :D moze chociaz 2 miejsce sie uda :D
przyznac sie kto glosowal.. to na nastepnym spocie mozna przyjechac z kierowcami to cos wypijemy :D

aa wlasnie.. do Niedzieli pewnie bede nieobceny (chyba ze bedzie WiFi) bo wyjezdzam... to Pawel przejmij moje kierownictwo !!

Ostatnia edycja:
Siema troche mnie nie było robota kobieta i zapierdol ale troche zmienilem w mojej AR włożyłem turbo ze 150 1,2,3 zmieniła się totalnie :D wponiedziałek jak dobrze pojdzie to leci chip 40-50 km :D podpisuje sie kiedy jakis spocik? :)

Amortyzatory
Powrót