lukas_po
Nowy
- Auto
- AR 159 SW 1.9 JTDm 150KM '07 Carbonio Black
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzisiaj w skrzynce pocztowej czekała na mnie miła niespodzianka
aa tak przy okazji.. weselna Alfaa
sliczna ale moja swego czasu jeszcze lepiej wygladala przystrojona, i nic nie odpadalo;-) ( a tak na marginesie mam taka sama zawieszke w alfie, kupiona w DCentrum)
ładnie ozdobiona była z gustem, nie odleciał Ci żaden kwiatek? ja jak wiozłem swego czasu do ślubu to kurde musiałem 20km/h jechać bo powyżej odlatywały...
zaden nie odlecial.. jeszcze w poprawiny Aska jezdzila tez z ustrojeniem i wytrzymalo.. ;p dopiero dzisiaj rano sciagalem jak doszlem do siebie
postaraly sie panie z kwiaciarni, Ja tylko pilnowalem jak to robia.. ;po, no, no widzę kierowniku że się postarałeś, Alfa wyglądała świetnie
Skamieniale MiasteczkoA jeśli można wiedzieć gdzie w Ciężkowicach na zdjęciach byli ??
Ja tylko pilnowalem jak to robia.. ;p
PILNOWALEM !! nawet dostalem wyklad i gwarancje od Pań ze lakierowi nic sie nie stanieChciałeś napisać patrzyłem jak robią
noo nie wiem jak tam fotograf.. Ja wlasnie teraz sie bawie tymi co Ja zrobilemfajne miejsce powinny być dobre zdjęcia
więc pasowało by mu jakoś pomóc zdobyć te kilka głosów
Po weselu pewnie coś jeszcze zostało
aa wlasnie.. do Niedzieli pewnie bede nieobceny (chyba ze bedzie WiFi) bo wyjezdzam... to Pawel przejmij moje kierownictwo !!
na poważnie miłego wypadu
Troche dzisiaj sie pobawiłem PLASTI DIP-em Oto efekty
ja za ostatniego spota jestem winny wam %%Kiedy robimy jakiego spota? znowu po % muszę termin wymyślać?