Lista N. Sącz

Tak, tak ja ;D. Klubowe już zamówione wiec nie powinno być na przyszłość problemu z odróżnieniem
Nawet nie o ramki chodzi, tylko kumulacja rzeczy do ogarnięcia i człowiek myśli zamiast patrzeć na drogę ;) A co do spota to pasuje przed końcem czerwca zorganizować, żeby laskową 166 obczaić ;)

Ostatnia edycja:
Jesli tylko ktos szuka serwisu, porady, mechanicznej, elektrycznej pisac do mnie :) pracuje w jednym z sadeckich serwisow zajmujacych sie naprawa włoskich samochodow.
Witam wszystkich na forum

zadupiu tzn? skoro jezdzi zawsze mozna gdzies podjechac..
1. błedy
2. odepnij przepływkę
3. ciśnienie paliwa,
4. przepustnica cala sie otwiera?
5. wariator faz..
trzeba posprawdzac po kolei

Tak trąbilem :) bo też zauważyłem w ostatniej chwili, nawet myślałem że już za późno było i mnie nie widziałeś

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

Zawsze alfa dostaje ostro po Dupie:P Tym razem nie wytrzymała:P

Musze wam cos zdradzic:p szukuje sie do zakupu Alfiki 156 GTA :p tylko nie wiem gdzie kupic bo wydac tyle kasy i trafic na Gófno to nie sztuka:P

To na pewno jest duże wyzwanie ale jak coś poszukasz może trafisz ładny egzemplarz!

Koledzy dajcie jakiegoś linka gdzie ramki klubowe można kupić, bo ja chyba ślepy jestem i nie moge znaleźć.

Witam wszystkich klubowiczów z NS i okolic jestem tu nowy ale bardzo pasjonuje się AR i motoryzacją posiadam AR 147 115 KM prawie typowa seria oprócz wyposażenia i zawieszenia sportowego do konca zimy tj. luty 2014 chce wycisnąć z alfy 220-250 km coś doradzicie? narazie pany są takie: Wymiana turbo włożenie ze 150 km wywalenie katalizatora zrobic wydech z jednej rury chipowanie silnika ale nie jakimś pudełkiem z allegro włożenie intercoolera 4-5 razy większego felgi 17 calowe i hamulce 6 tłoczkowe co wy na to jakieś rady? Jeśli chodzi o spot można zrobić coś większego mam parę znajomości i doświadczenie w organizowaniu imprez masowych. Jeśli ma ktoś jakieś pytania o Car Audio pytać śmiało zawsze pomogę :) Pozdrawiam wszystkich:)

Życze powodzenia, bo zapewne na zamiarach sie skonczy jak to zawsze bywa;P na kresce sie skonczy;) same fightery na tej nowosadeczyźnie ;)

Amortyzatory
Powrót