Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
czy ja dobrze widze kreska??Gdzie??Kiedy hu ha
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No na zamiarach się napewno nie skończy bo już cześci zamówione tylko składanie na zime zostawiam wyszło nam prawie 10 tyś.Życze powodzenia, bo zapewne na zamiarach sie skonczy jak to zawsze bywa;P na kresce sie skonczysame fightery na tej nowosadeczyźnie
![]()
nie wyykonalne z tym silnikiem raz dwa ja sie tylko grzecznie pytalem co wedlug was mozna fajnego zmienic bo akurat robimy auta na np kjsy i kasa nas nie ogranicza i jako ze jestem nowy i nie znam ws to uprzejmie zapytalempodkrec na 500 KM
No to w sobote tak?))) to jak planujemy cosik w weekenda?
ja wiem ze sie pytasz alewszyscy maja tu jakas manie krecenia.Podkrec sobie tak zeby Tobie odpowiadala to raz,a po drugie to jakos w miare bezpiecznie zebys nie plakal, ze Ci sprzeglo z dwumasa itp. polecialo.Skoro wiesz co robisz bo sie na tym znasz to nie rozumiem pytania
A tak całkiem na marginesie to wie ktoś gdzie w NS mogę "odblokować" tanio i dobrze konsolę Xbox360 ??
Wracając do spota, to jak z lokalizacją ??
To może tym razem w Starym Sączu? albo na parkingu koło miasteczka galicyjskiego
ehh.. czlowiek byl mlody i glupi.. !!!nawet z Markiem wówczas na kreske się ustawiliśmy hehehe