Lampy tylne

Które lampy byś wolał?

• Łącznie głosujących
    38
Jak przyjdą i zamontuje to zobaczymy.

- - - Updated - - -

278.jpg

- - - Updated - - -

to jest nieładnie zrobione?

Nikt nie powiedzial że nie ładnie. Poprostu zastanawiam się czy tych łaczeń w lampie nie bedzie widać.. To czekamy na relacje po otrzymaniu + jakies foty..

Wysłane z mojego ZTE Grand S II LTE przy użyciu Tapatalka

Mysle ze tez sie skusze jesli bedzie mozna takie zamowic ;d Czekam na wiecej zdjec :)

Kolego, jak będziesz robił te lampy jako usługa - piszesz się też na taką opcję żeby ci własnych nie wysyłać? W sensie sam ogarniesz lampy, przerobisz i wyślesz? Byłbym chętny na takie coś, bo na moich się porobiły pajączki przez nieuwagę i chciałbym wymienić.

Wszysko bedzie zalezec od dostepności lamp...

To w takim razie jakbyś rozbił jakiś bank z lampami tylnymi do GT i miał ich w nadmiarze - zarezerwuj komplet dla mnie, oczywiście po przeróbce ;)

Ja pierdziu !.. ale robota z tymi lampami !

pięęęknie to wygląda :)

ciekaw jestem jaki koszt ?

Koszty będą podane po zakończeniu projektu... Ponieważ caly czas zmieniam materiały i testuje nowe, obecnie pracuje nad wypełnieniem lamp. Wykonałem dziś dwie formarki, i teraz czekam na próbki różnych materiałów ( hips, poliwenglan, pet).

Mysle ze rownie fajnie wygladaloby to w Giulietcie, myslales zeby pomajstrowac przy lampach od niej w przyszlosci?

Dziś otrzymałem próbki materiałów na wypełnienie. Jutro zaprezentuje formatki czerwone i czarne.. uploadfromtaptalk1455389968601.jpg

Pierwsze zdjęcia wstępnie zamocowanego leda.. Niestety zdjecia w żaden sposób nie odzwierciedlaja rzeczywistego efektu a jest bardzo fajny... I jednak czerwone wypełnienie moim zdaniem lepiej wygląda niż czarne, (przymierzałem oba) lampa w dzień wygląda naturalniej i na pozycyjnych lepiej światło rozprasza.. Jutro dołoże kierunek... Czekam już na całe dobre lampy...

uploadfromtaptalk1455572397553.jpguploadfromtaptalk1455572416746.jpg

+ filmik https://www.facebook.com/100004718016700/videos/542290969271499/

Ostatnia edycja:
Lewe zdjęcie jakoś słabo wyszło, bardzo grube światło. Na prawym już to lepiej wygląda. Czekam na efekt końcowy i najlepiej pokazane na samochodzie.
Przednie lampy też będziesz robił?

Do jazdy dziennej bede wklejał.. Na fotkach tak widać w rzeczywistości jest znacznie lepiej.. A to lewe zdjecie to stop

Do jazdy dziennej bede wklejał.. Na fotkach tak widać w rzeczywistości jest znacznie lepiej.. A to lewe zdjecie to stop

A to jak lewe to stop, a prawe pozycja to ok. Czekam na efekt końcowy.

jakbyś miał to na aucie i przejeżdżał przez Łódź daj znaka, zrobię Ci za free porządne zdjęcia

Amortyzatory
Powrót