• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lampy tylne

Które lampy byś wolał?

• Łącznie głosujących
    38
Chodzi o liczbę zapaleń palnika. Jazda na krótkich dystansach

Wysłane z mojego ZTE Grand S II LTE przy użyciu Tapatalka

70W to nie tak mało.
Jak się uda to ja też się piszę na takie lampy. ;)

Białe neony świeca mocno i jednolicie więc na przednie lampy napewno sie nadadza..

Wygląda na to że owiałeś tajemnicą skąd kupiłeś te paski ? zadałem Ci dwa razy to pytanie i zero odpowiedzi ?? :P

Nie ukrywam że projekt jest robiony dla mnie jak i w celach usługowych, więc nie wszystko będzie tu do końca wyjaśnione.

Usługa sprzeda się tak czy tak bo mieć zdolności manualne żeby to ładnie zmontować to też sztuka.
Ja na przykład być może będę zainteresowany (zalezy od ceny) ale mimo, że znaleźć te "neony" nie jest wielka sztuka

( http://allegro.pl/elastyczne-swiatla-do-jazdy-dziennej-lampy-led-drl-i5830169690.html ) różne długości, poza tym nie jedyny sprzedawca, są inni z innymi rodzajami

to: 1. nie wiem czy ładnie, estetycznie bym to ogarnął 2. nie chce mi się :P

Najcieższą kwestią jest rozklejenie lampy. Bo nie widziałem żeby ktoś to zrobił bez cięcia... Nawet włosi których podpatrywałem..

Najcieższą kwestią jest rozklejenie lampy. Bo nie widziałem żeby ktoś to zrobił bez cięcia... Nawet włosi których podpatrywałem..

Mówisz teraz o przednich czy tylnych? A jak przednich to o zwykłych czy ksenonach?
Zwykłe rozklejałem do czyszczenia wiele razy w różnych autach (w tym w poprzedniej GT)
i bez problemu. Nie wiem czy z ksenonowymi jest więcej zabawy ale mam w jednej listek w kloszu :P
więc będę się musiał pochylić nad tematem...
Tylnychj nie mam pojęcia jak się rozkleja

Pisałem o tylnej.. Przednią jeżeli jest oryginalnie klejona to w miarę prosto rozkleić

Ja jak zobaczę efekt końcowy...i jak zakładam spodoba mi sie to biorę na 100%

Na około półtora tygodnia będzie cisza w temacie z powodu zimowego wyjazdu.. Wracam i ostro biorę sie za pracę nad lampami... Pozdrawiam

Coś ruszyło z tematem?
Drugie pytanie czy tylne lampy angielskie różnią się od europejskich?

Narazie pracuję nad wypełnienien lampy.. Czekam na przesyłkę z różnymi tworzywami. A co do anglika to nie wiem. Ale raczej nie powinny się róžnic bo to tylko światlo stopu i kierunek

No narazie pilnik w dłoń i docinam formatkę pod frezarkę...

te górne angliki to samo
w zderzaku - inne, zamienione stronami wsteczny/pmgielne

12736257_1748251198741004_823563960_n.jpg

- - - Updated - - -

Moje już niebawem będą skończone:)

Jak to są fotki z "sicily retrofit".. A poza tym nie podoba mi się wypelnienie lamp.. Może być widać te łączenia po zapaleniu swiateł mijania.. + czarny kolor bardzo przyciemni klosz..

Amortyzatory
Powrót