lampy do 156

i nie wiem czy ja tego nie udowodnie bo 18 jest wyzwanie ale zawsze mozna zorbic wieksze:)))) i nie trzeba juz zawiechy na dol dawac:P heheh
heheheh fakt....ty montuj te rimzy , jo ida spać bo jutro moją bryczką FH12 jeszcze jakiego Alfaholika zepchna z autobany jak zasna za kierą...I wstaw jakie foty kiedy albo mi wyślij info na priva co gdzie i kiedy obadać a potem wychylimy browara za nasze Alfy:P

17 to w miarę optymalne rozwiązanie. Jako tako wygląda i ceny opon nie odstraszają jak przy 18 czy 19
ceny 18" też są całkiem ok - tylko trzeba się liczyć z tym że nie będzie to 300zł

- - - Updated - - -

17 bo chyba 18 nie wejda do alfonsa???:(
pisali już wcześniej że 17" to taki środek między komfortem a wyglądem ( aczkolwiek ja na 18" nie kwiczę )

- - - Updated - - -

Za takie pieniądze to kolego kup sobie felgi GTA, jakieś ładne oponki do tego, lampy i jeszcze Ci na zderzak przedni zostanie i sprężyny, żeby ją posadzić ciut ciut :D
alu GTA ( super wzór dla 156 ) z forum używki ok 1500zł
oponki nówki 17 - ok 1200-2000zł
lampy GTA look - 30zł ( klej , czarny mat lakier + troszkę własnej pracy )

- - - Updated - - -

Moim zdaniem jedynie ori szprychy z GT dają radę
a moim TOORA T670 ( T665 ) to jest majster w 156
GTA również zacne
szprychy - a i owszem
np toora t240 i tym podobne
ale i kilka innych szprych AR bym znalazł ciekawych za małe pieniądze

- - - Updated - - -

kurde chyba bede pierwszy???P to mi sie spodobalo dosc co wy na to??
http://allegro.pl/kola-felgi-18-alfa-romeo-147-156-model-ti-i2417264214.html

toora t670 ( t665 ) - wspomniana powyżej przeze mnie - dla mnie bajka w 156

gwoli ścisłości - te z aukcji na 200% były malowane bo TI ( toora t665 nie miała takiego koloru - kolor T665 - czyli logo Ti był taki jak na moim foto )
DSC01364.jpg

- - - Updated - - -

Mi się wydaje własnie, że nie ma takich 18 cali, ale mogę się mylić. Miałem takie, wyglądały kozacko :D
18" t665 5x98 nie było
to fakt

baster - do jutra ci podam kilka linków
bo ja ty kolego masz 3500 i nie możesz nic znaleźć to ja ci z palcem w .... znajdę za mniej a różnicą się podzielimy :lol:
tylko określ rozmiar 17 czy 18 "
ja do 156 jednak zostałbym na 17" + eibach -30 i jest lala

Ostatnia edycja:
heheh a ja bym został -30/-40 mm i fela 18 :P:P:P:P chyba ,że bester drogi polne przemierzasz to 16" nawet ... ALbo zrobimy tak...Kup 18" nawet te z tego linku GTA :) a jak ci nie podpasują optycznie to się z tobą zamienie....I będzie problem rozwiązany;)

wzór całkiem ok
ale - foty słabe więc nic o stanie nie wiadomo
o producencie też nic nie wiemy
skóry ? - pokazał tylko kawałek kanapy tył więc też nie ma mowy o jakiejkolwiek ocenie stanu foteli

na wiecej szczegolow w fotek czekamy mowil ze do jutra dostarczy mi :P wiec zobacymy, :) masz juz jakies fele???

heheh a ja bym został -30/-40 mm i fela 18 :P:P:P:P chyba ,że bester drogi polne przemierzasz to 16" nawet ... ALbo zrobimy tak...Kup 18" nawet te z tego linku GTA :) a jak ci nie podpasują optycznie to się z tobą zamienie....I będzie problem rozwiązany;)

...no no no, mam nadzieję, że nie dojdzie do zamiany ;D bo cierpliwie czekam na Twoje 17" :D

Tylne "lexusy" były by Ok gdyby nie były "3D" tzn. Odstają klosze jak denka z jaboli . Wygląda to z bliska ochydnie...Reszta jak Zbociek:D pisze-do oceny...A odemnie zapodaje fotki jak wygląda 17" rimza na zawieszce -40mm co byś miał jakieś porównanie i rozeznanie...( jak już pisałem dla mnie za mało i poluje na większe a Garos na moje:D )Pussy wagon.jpgbandit rimza.jpg

- - - Updated - - -

PS. A jak więcej zglebujesz ALfe to miske zgubisz na byle koleinie...Sam chciałem posadzić gdzieś na -60mm ale jak obejrzałem u kolegi jak na -40mm siedzi miska nisko to zostałem przy tej opcji...Dziś mi się zdarzyło przy cofaniu zerwać osłone silnika bo zachaczyłem o kilkucentymetrowy ogranicznik z domykania bramy na podwórku:D ALe spoko na lewarek ,serwis aso sie chowa i jest git:D

Bester dla mnie 1- niezły lans , 2- ciekawy wentylator , 3 - to ta która wczesniej pomyłkowo opisali jako 18" ,4 - jakoś do mnie nie przemawia... Najbardziej pod styl Alfy podchodzi mi 2 a pod mój styl:D to 1-ka:P

1. zapewne chińska pierdoła
2. jak wyżej
3. wg mnie mistrzostwo ( nawet wiem czyje to są :-) i to "prostowanie" wcale mnie nie przeraża - bo jak ktoś w PL śmiga na 17" czy 18" i pisze że po np 3 latach są proste to wg mnie kłamie albo jest nieświadomy i tyle i nie był na serwisie z tymi kołami bo pojeździć troszkę w PL i nie pokrzywić nawet troszkę alu to jest nie lada wyczyn jak dla mnie )
w razie potrzeby chłopaki u mnie w mieście poprawią za 70zł/sztuka a jak to są kółka o których ja myślę to raczej nie byłoby problemu żeby przyjechały do mnie)
4. słabe

Ostatnia edycja:
A mi się podobają te czwarte. Gdyby były rozmiar większe, to już byłby całkiem kozak. Jeżeli nie, to tylko Toory z trzeciego linka

Amortyzatory
Powrót