Proxim@Ar
Nowy
Pisałem Ci na PW wszystko
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hej hej ja napisałem ,że łatwo idzie zepsuć laminatami z alledrogo...Cadamuro , Autodelta , GTA style to robione ze smakiem jedyne body kity do Alfonsa ,które pięknie leżą...To własnie jest ta własciwa droga..no kurde same madrosciheheh no ale racja w 80% bo kurde cadamuro sie mi strasznie podoba
ale mysle tez nad body od GTA
nie wiem co lepsze , a fele to okrutnie ciezko ... mam na to 3k i juz 4 miesiac szukam i nichu*****
17 bo chyba 18 nie wejda do alfonsa???o jakim rozmiarze mowa ?
Tak dla informacji...Do twojej Alfy to i 19 cali wchodzi na niskim profilu ale potem zależy czy chcesz dobrze wyglądać czy dobrze jezdzić po naszych drogach...17 bo chyba 18 nie wejda do alfonsa???![]()
(
dla tego nie wiem i pytam czy 18 to nie przesada ??? bo kazdy wie jakie mamy drogi....Tak dla informacji...Do twojej Alfy to i 19 cali wchodzi na niskim profilu ale potem zależy czy chcesz dobrze wyglądać czy dobrze jezdzić po naszych drogach...
Proxim fakt ale patrząc na ogół to kupno Alfy to już powinien być swiadomy wybór bo przeca my wiemy ,że zawiecho podchodzi już pod Maybacha17 to w miarę optymalne rozwiązanie. Jako tako wygląda i ceny opon nie odstraszają jak przy 18 czy 19
No kolego już cie lubiekurde chyba bede pierwszy???P to mi sie spodobalo dosc co wy na to??
http://allegro.pl/kola-felgi-18-alfa-romeo-147-156-model-ti-i2417264214.html