Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nie wiem jak w Giulii ale w Stelvio podczas mokrej pogody sporo wilgoci jakoś dostaje się pod zaślepkę prosto na radar, aż z niego cieknie.. Zacznij od zdjęcia jej i oczyszczenia i wysuszenia wszystkiego.
Ostatecznie może coś Ci padło ale od czegoś trzeba zacząć.
W Stelvio też niby zabudowane. Wydaje mi się że tam jakoś wpada woda podczas jazdy przez szczeliny dookoła zaslepki, bo nie widzę innej drogi którędy by mogła.
Zaślepkę zdjąć i obejrzeć możesz spokojnie.
Ładowanie nic Ci nie da, radar działa w tak szerokim zakresie napięcia zasilania że nie ma szans żeby słabe aku mogło być przyczyną, musiałoby być na poziomie szrotu.
Może jakiś bezpiecznik, choć nie wiem czy on jest na oddzielnym.
No faktycznie ładowanie nic nie pomogło chyba aso pozostaje bo to wbrew pozorom dobra opcja tym bardziej w zimie - szkoda alfa ma niespełna 4 lata czyżby zaczynała się już psuć ….
Przeciez wystarczy podlaczyc kompa i będzie wiadomo o co chodzi.
Nie wiem jak w Giulii ale w Stelvio podczas mokrej pogody sporo wilgoci jakoś dostaje się pod zaślepkę prosto na radar, aż z niego cieknie.. Zacznij od zdjęcia jej i oczyszczenia i wysuszenia wszystkiego.
Ostatecznie może coś Ci padło ale od czegoś trzeba zacząć.
Pomyliłeś kaciki jasnowidztwo to nie tutaj,Witam, kolejna zima i znowu ten sam problem-zaś kontrolka się zapala i nie chce zgasnąć. w zeszłym roku jeździłem tak do wiosny aż w końcu sama zgasła c== jaka może być przyczyna ? wystąpiło podczas jazdy na autostradzie dzień wcześniej myłem auto może to ta przyczyna :/ podczas jazdy nie padało :/