Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ogólnie to trzeba było przyjechać na spot i się wypowiedzieć. Nie ma już zmian.
Proponuje coś koło 1-2 maja bo 4 jest Dzień Strażaka i pewnie Wonski i ja będzie grillować u siebie w remizach, a 5 jade na Lech - Wisła
a może zamiast Skoja wybrać Ślesin i park linowy i tak samo piwko i inne pierdoły
aktywnie trzeba aktywnie bo brzuchy od piwa rosną
![]()
oj przepraszam, mój błąd, trochę mi się wychowania zapomniało - na starcie powinienem był się przywitać, ale już nadrabiamNo my tez Ciebie witamy![]()
oj przepraszam, mój błąd, trochę mi się wychowania zapomniało - na starcie powinienem był się przywitać, ale już nadrabiamJako początkujący Alfista witam towarzyszy z konińskiej ziemi, na ulicach można wypatrywać czarnej 147 FL na PN (którą pewnie niedługo też pokażę na forum) i liczę, że czasem mnie wskazówką wspomożecie, a może i na jakiś spot kiedyś się uda zawitać
Jeszcze raz więc ponawiam moje pytanie - orientujecie się czy gdzieś w naszych okolicach robią renowację felg? Mam na myśli lakierowanie/piaskowanie, tego typu sprawy.
WitamyLakierowanie: firma skorpion w Modle Królewskiej na przeciwko magazynów Avansu a prostowanie np Kazimierz Biskupi wulkanizator/mechanik koło myjni bezdotykowej.
- - - Updated - - -
W kazimierzu już nie prostuje.. Wyprostować możesz w Rudzicy albo w And Gumie na torowej ja tam ostatnio prostowałem i niby było ok może nie idealnie ale nic nie biło po tym zabiegu...
to sa chętni na jutro?? bo w sumie to mam ochote się napie#$@$ć![]()
jest lista i raczej się dopisać, chodzi o orientacyjną ilość ludzi na grillu
dokładnie, bo będzie dość sporo aut i chcemy wiedziec ile bo musimy znalezc odpowiednie miejsce zeby wszyscy sie zmiescili, w razie czego wonski lub ja cie dopiszemy jesli nie masz tam konta
85km mam z Czerniejewa ... może się wybiorę
Fakt, że dwukolorową przyjadę ale jak umyję, wyczyszczę i nawoskuję to powinno być OK
Trzeba się tam na listę wpisać, czy po prostu wjazd alfaholików bez zapowiedzi? :>