• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja wróce do koszulek ale widze ze wszyscy bedą to o kosztach i rozmiarach pogadamy na spocie :)

witam, nie wiem czy obserwujecie temat na AC w kazdym razie będzie mała zmiana bo 30 osob już zadeklarowało przyjazd wiec nie mozemy sie wbić do jednego z nas na podwórko i będziemy grillowac na dużym parkingu lub na plazy, tyle ze kto może niech weżmie też grilla i jak sie da to jakieś krzesełka turystyczne, będzie wygodniej, w kazdym razie aktualizacje sprawdzajcie na AC, w razie czego któryś z Was ma do mnie nr. tel z zeszłego roku, a jak ktosjeszcze chce to podam na priv, w kazdym razie spotykamy sie przy zamku jak sądzę a po sesji foto i bajerzeniu jedzemy kawałek dalej na grilla

witam, nie wiem czy obserwujecie temat na AC w kazdym razie będzie mała zmiana bo 30 osob już zadeklarowało przyjazd wiec nie mozemy sie wbić do jednego z nas na podwórko i będziemy grillowac na dużym parkingu lub na plazy, tyle ze kto może niech weżmie też grilla i jak sie da to jakieś krzesełka turystyczne, będzie wygodniej, w kazdym razie aktualizacje sprawdzajcie na AC, w razie czego któryś z Was ma do mnie nr. tel z zeszłego roku, a jak ktosjeszcze chce to podam na priv, w kazdym razie spotykamy sie przy zamku jak sądzę a po sesji foto i bajerzeniu jedzemy kawałek dalej na grilla

A w piątek ponoć ma cały dzień padać deszcz :/ i nasze bele będą brudne :(

To pytanie zasadnicze! O której startujemy i skąd??

Proponuje uzależnić to od pogody - bo jak o 12 będzie zanosiło się że chmurki uciekną to te pół/1h można poczekać... do dyspozycji i tak mamy cały piątek a przynajmniej może na spota dotrzemy czystymi autami, tak by w sumie wypadało wkońcu to spot ALFA ROMEO :D:D:D

1.jpg2.jpg
projekt zostaje 3 bo wiekszości sie podobało, teraz macie rozmiary i koszta wiec wybierac bo chce w nastepnym tyg zamówić.
bierzemy flagi?? jak tak to który mi 2 najbardziej sie podoba :)

Dzięki za spota :) Mój prędkościomierz od soboty naprawia się w szpitalu Państwa Nagórskich :)

mysle ze zostaniemy przy polówkach jednak bo tak wiekszosc chciała :)

Kto chętny w niedzielę 26 maja na mecz Ekstraligi żużla : Lechma Start Gniezno - Unibax Toruń ?

robimy jakiegoś spota w weekend ? trzeba ostatecznie dogadać się z wyjazdem

mi pasuje w niedziele, bo w sobote ide na potańcówe do Starej Rudy :P

własnie o tym samym pomyslałem, moze byc i niedziela chociaż to dzien mamy wiec wiadomo o co chodzi. Lepiej byłoby piątek lub nawet poniedziałek ale raczej sie dostosuje :)

Amortyzatory
Powrót