Piracik
Użytkownik
- Auto
- była 156 1,9 JTD 16V 2003r, jest Giulietta 2,0 JTDM 2012r
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Widzę, że chcecie podzielić WLKP na części czyli na zlocie mamy do Was się nie przyznawać:viking:
Oj nie ładnie tak :nono:
Janek, nie ma żadnych przeciwwskazań żebyście podłączyli się do nasleasantry::dance3::dance3::dance3:
leasantry:
Czyli jak, karki z Konina ? KARK - Klub Alfa Romeo Konin ?
Chętnie posiedzę Wam na zderzaku:driver::lol:Janek, nie ma żadnych przeciwwskazań żebyście podłączyli się do nasleasantry::dance3::dance3::dance3:
leasantry:
Wonski wiem doskonale, że chodzi o koszulki - nabijam się tylko :laugh:co ja mam Wam powiedzieć może WAR - Wielkopolska Alfistyczna RodzinaJohny qrwa mi chodzi o koszulki, nooo ja jestem z ARCP, a nie z Alfaholików, jest KARP, może być KARK
![]()
ale tutaj też jesteś wiec też chyba jesteś Alfaholikiem??Johny qrwa mi chodzi o koszulki, nooo ja jestem z ARCP, a nie z Alfaholików, jest KARP, może być KARK
![]()
No nie wiem, bo obecnie jestem w czterech klubachale tutaj też jesteś wiec też chyba jesteś Alfaholikiem??
W drodze na zlot moje piękne TB nie da Wam szanshehe będę Was katował dźwiękiem rodem z doładowanego MZK
Jestem za flagami również, koszulki to ogólnie nie droga sprawa bo ja do firmy zamawiam zawsze coś w tym stylu.
W drodze na zlot, prędkość przelotowa wynosi max. 100-110 km/h.
Zobaczy się czy wszystkim dasz radę
- - - Updated - - -
Przelotowa okej, ale nic nie piszesz o max chwilowej![]()
Greciu będę ci siedział nu Pupie, alfa dostała nowe 60 kucyków![]()
Wy możecie szybciej, ja moge... taniej
Mi zostanie wiecej na %%%%
Greciu będę ci siedział nu Pupie, alfa dostała nowe 60 kucyków![]()
Wy możecie szybciej, ja moge... taniej
Mi zostanie wiecej na %%%%