Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
:P nasza nowa ksywa KARKi z Konina :P nie no może lepiej napisać Łańcuchy Alfa Konin :P trzeba sie zebrać i opracować wzór i już

Widzę, że chcecie podzielić WLKP na części czyli na zlocie mamy do Was się nie przyznawać:viking:
Oj nie ładnie tak :nono:

Widzę, że chcecie podzielić WLKP na części czyli na zlocie mamy do Was się nie przyznawać:viking:
Oj nie ładnie tak :nono:

Janek, nie ma żadnych przeciwwskazań żebyście podłączyli się do nas :pleasantry::dance3::dance3::dance3::pleasantry:

Janek, nie ma żadnych przeciwwskazań żebyście podłączyli się do nas :pleasantry::dance3::dance3::dance3::pleasantry:

Witam Panowie trochę mnie nie było zaginałem chwilowo w akcji ale już jestem tez pisze się na koszulki :)

- - - Updated - - -

Czyli jak, karki z Konina ? KARK - Klub Alfa Romeo Konin ?

Wonski jak karki to co klubowa skladka na metke?? haha :) akurat sezon sie zaczyna nie bawiem:D

nie no z tymi karkami i innymi to przesada :P myslałem albo Alfa Romeo Konin, lub Alfaholicy Konin jestesmy w tym klubie i jego sie trzymajmy. W weekend bede znał jakieś koszta z tym zwiazane a widze ze chetni sa wiec cos z tego mysle ze bedzie. Spota sie zrobi i przy piwku obgadamy jak by to miało dokładnie wygladać.
A flag niechcecie??
pozdro

Johny qrwa mi chodzi o koszulki ;) , nooo ja jestem z ARCP, a nie z Alfaholików, jest KARP, może być KARK ;)

Ostatnia edycja:
Johny qrwa mi chodzi o koszulki ;) , nooo ja jestem z ARCP, a nie z Alfaholików, jest KARP, może być KARK ;)
Wonski wiem doskonale, że chodzi o koszulki - nabijam się tylko :laugh:co ja mam Wam powiedzieć może WAR - Wielkopolska Alfistyczna Rodzina ;) Koszulkę może ale nie wiem jakie rozmiary mają pozostali odemnie - raczej chyba z tego pomysłu odpadamy. Jakby co to ja dużą flagę mam gdzie zamocować ;)

W drodze na zlot moje piękne TB nie da Wam szans :P hehe będę Was katował dźwiękiem rodem z doładowanego MZK ;) Jestem za flagami również, koszulki to ogólnie nie droga sprawa bo ja do firmy zamawiam zawsze coś w tym stylu.

W drodze na zlot moje piękne TB nie da Wam szans :P hehe będę Was katował dźwiękiem rodem z doładowanego MZK ;) Jestem za flagami również, koszulki to ogólnie nie droga sprawa bo ja do firmy zamawiam zawsze coś w tym stylu.

Zobaczy się czy wszystkim dasz radę ;)

- - - Updated - - -

W drodze na zlot, prędkość przelotowa wynosi max. 100-110 km/h.

Przelotowa okej, ale nic nie piszesz o max chwilowej :D

Zobaczy się czy wszystkim dasz radę ;)

- - - Updated - - -

Przelotowa okej, ale nic nie piszesz o max chwilowej :D

Oj tam oj tam ;) Ostatnio porobiłem Oplem Combo Porsche Panamere więc myślę, że będzie dobrze :)

- - - Updated - - -

Greciu będę ci siedział nu Pupie, alfa dostała nowe 60 kucyków:P

Masz na myśli ? Bo podniesienie mocy o 60 km bez poważnej ingerencji to raczej mało prawdopodobne.

Wy możecie szybciej, ja moge... taniej :cool:
Mi zostanie wiecej na %%%%

Yago i tego się trzymajmy ;)

A teraz do meritum, na forum ARCP pojawił się temat kolegi Frediego, pewnie część z Was zna Frediego i jego Alfy ( byłe i obecne ), więc tak, wrzucam tutaj link do tematu, w skrócie, we wrześniu popełni małżeństwo i chciałby żeby w ostatniej drodze towarzyszyli mu Alfisti ;) Kto może niech się deklaruje, najlepiej w podanym temacie, pewnie pamiętacie wesele Alfa więc nie ma się nad czym zastanawiać, a tak swoją drogą kilka tych wesel w tym roku zaliczymy, nie Michał ?

http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=39238&postdays=0&postorder=asc&start=0

Greciu będę ci siedział nu Pupie, alfa dostała nowe 60 kucyków:P

Eeee znaczy skąd te 60 kucyków ?? Kompresor czy co ?? Chyba że 60 kucyków w zaprzęgu przed AR popędzi :D

Spokojnie już odkładam na całą imprezę :D p.s. do nie dawna przeciwnik diesla to pisze :yes4:

Wonski na pewno zorganizujemy ekipe z "KARKA" tak jak napisał na AlfaClubie johny603 :P kuźwa już nas przechścili :p napisz tam że WLKP na pewno będzie bo nie wszyscy mamy konto na Alfaclubie.

Amortyzatory
Powrót