Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak tam Pany i Panie?? widze niezła ekipa wyjazdowa się szykuje na Pomorski Zlot w tym roku, taka jak za starych dobrych czasów, nawet Stereo jedzie :P Yago a Ciebie nie widze na liście jeszcze??? Wonski już widze domki poogarniał itp :) Xofer i Klaudynka a Wy?? może ktoś jeszcze dołączy z Koniniaków mniej udzielających się na forum... Podajcie propozycje spota, Xofer pisał że jego spot urodzinowy ma być 16 lutego... proponuje sztywny termin 15 luty bo sobota zajęta :/

Może ma ktoś ochotę zrobić sobie w poniedziałek mały przedstart przed imprezą Xofera ?

Pirat ja bym proponował zostać przy sobocie bo w piątek to ja się nie ogarnę ze wszystkim. Wonski gdzie i o której ?

ja jutro odpadam, a co do soboty to coś wiecej wiadomo??

Sobota, proponuje 18 w Żywcu ( MegaWat) na kolejowej - obecność obowiązkowa :)

1. Xofer
2. Łukasz F.
3. Justyna K.
4. Patrycja C.
5...

Jak tam Pany i Panie?? widze niezła ekipa wyjazdowa się szykuje na Pomorski Zlot w tym roku, taka jak za starych dobrych czasów, nawet Stereo jedzie :P Yago a Ciebie nie widze na liście jeszcze??? Wonski już widze domki poogarniał itp :) Xofer i Klaudynka a Wy?? może ktoś jeszcze dołączy z Koniniaków mniej udzielających się na forum... Podajcie propozycje spota, Xofer pisał że jego spot urodzinowy ma być 16 lutego... proponuje sztywny termin 15 luty bo sobota zajęta :/

no w Łebie tez bylem trzeba trzymac tradycje :) gadalem z grzegorzem ale on nie pojedzie bo zona jakos bedzie rodzic w tym okresie :)

Sobota, proponuje 18 w Żywcu ( MegaWat) na kolejowej - obecność obowiązkowa :)

1. Xofer
2. Łukasz F.
3. Justyna K.
4. Patrycja C.
5. Stereo

1. Xofer 2. Łukasz F. 3. Justyna K. 4. Patrycja C. 5. Stereo 6.Gechu7. wonski 40/60 % , qrwa jakoś chujowo ta lista wyszła

i jak wszyscy cali i zdrowi po spocie??
mimo ze było nas niewielu to i tak było za#$@cie :cool:

Z psychologicznego punktu widzenia uważam, iż było ZACNIE :) hehe

mam plan odnośnie zlotu
może zrobimy sobie jakieś koszulki i flagi na szybe??
mam kogoś kto może ogarnąć takie tematy
co wy na to??

Jestem "za" , tylko co masz na myśli pisząc o koszulkach ? Masz jakiś konkretny pomysł ?

Jestem "za" , tylko co masz na myśli pisząc o koszulkach ? Masz jakiś konkretny pomysł ?
ja też jestem jak najbardziej za :) właśnie takie koszulki na Ogólnopolskim Zlocie mieli ziomeczki z Podlasia i świetnie to wyglądało jak tak razem chodzili i panoramixa sobie mieszali :) Najlepsze byłyby koszulki polo czerwone lub białe z tyłu z nazwą Konin Alfa lub coś takiego, a z przodu logo i nick z forum lub imie :) Yago pomysl pomyśl bo na pewno byliby chętni :)

Tu macie przód i tył z Podlasia. DSC_0155.JPGtył.jpg

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót