Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
hehe wiesz jak to jest ;) hehe ale tak na poważnie to myślałem o spocie w ten weekend ;p

Witam! aż miło przeczytac że jesteście chętni na spotkanko-poruszałem już ten temat i ponawiam-proponuje niedziele przy amfiteatrze powiedzmy o 17tej. Co do godz. to tylko propozycja. Spotkajmy sie w końcu a potem juz poleci-pozdrawiam!!!!!!!!!:D;)

Ostatnia edycja:
Robcio niedziela?? i jeszcze tak późno? hm... ja idę do pracy o 6 w pon a nie chce z wami spędzić tylko godziny czy 2 ;pa może lepiej sobota ewentualnie niedziela ale wcześniej .

dobra dobra nie bylo mnie chwilke sie rozpisaliscie moze wkoncu temat ruszy hehe:) no ja tez edukacja wiec weekendy jak najbardziej:)trzeba ustalic jakis termin i sie spotkac :) ja w ten weekend odpadam brak belli a za tydzien w sobote 18nastka wiec ciezko chyba ze do godziny 17:)

hm... no szkoda a co bella u doktora?? to może niedziela za tydzień?? niech wszyscy sie wypowiedzą ;)

hm.... to mnie bardziej pasowałby piątek wieczorkiem ewentualnie niedziela ale nie tak późno .... zdecydujmy się ;)

ok czyli teraz reszta niech się zdecyduje ;) bo wyjdzie na to że spotkamy się we dwoje :D

hehe mówisz??;> właśnie nie wiem czy w ten czy za tydzień jeszcze nie napisał dlaczego belli nie ma ale jemu też pasuje za tydzień;p

hehehe no to randka udana:D bo tak widze tu romansujecie:) noo jak bella wroci do mnie to chetnie:)chociaz nie wiem czy niedziela dobry pomysl jak w sobote bedzie duzo%:)a co do belli jest blisko martusi u znajomego:)noo chlodnica wymiana:)i takie tam;]

nooo:) hehehe no dobra dobra:D noo teraz od 23 znow zacznie sie 18nastkowanie:P przez 2tyg 23 to mam nawet 2;/ i nie wiem gdzie isc maly dylemacik:)noo jakos dam rade :)wracaja do tematu to jak bella bedzie dam znac:)bo tak to moge jedynie sobie mowic a pozniej bedzie wielka lipa ze sie nie stawie:) ale mysle ze do next tyg juz bedzie:).

hehe Martuś:D nieźle;p stereo nie szalej ;p czyli umawiamy się na za tydzień??;>

Amortyzatory
Powrót