Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ale uczestnicy klubu Dark Angels potrafią się spotkać.. idźmy w ich ślady i pokażmy że też potrafimy zorganizować jakieś spotkanko :P ;)

No ja jestem za tylko co zrobic aby wiecej osob sie pojawilo bo na ta chwilke to jest nas 3.. a co z reszta wiele alf jezdzi a nikt praktycznie sie nie pojawia, i na to wyglada ze nie odwiedzaja naszego tematu..

hm... no trzeba w końcu wszystkich zmobilizować, skoro już nawet koleżanki chcą zlotu to panowie mobilizacja....;D

noo kolejna nowa osoba dołączyła do nas :)bo duzo klubów potrafi sie spotkac ostatnio na amfi widzialem kilka bmw chyba w sobote a u nas cisza czas to zmienic:)ja nadal oczekuje na belle ale jak wroci chetnie moge sie styknac:)

ja nie widzę problemu żadnego ;) śledziłem temat kiedyś ale później za bardzo czasu nie miałem bo praca i praca.... teraz pracuje na miejscu i więcej czasu dla siebie, jak innym pasuje mały spocik?? Martuś potrząśnij tutaj chłopakami :D

No pewnie że tak , trzeba zrobić mały spocik :D ale nie tak jak dark devils, uchleją się i jeżdżą;/ żall nie to co alfaholiczki i holicy :D

haha :D i już jest lepiej bo przynajmniej się ktoś odzywa ;) ale nie będę Was Panowie chwalić na zapas :P a co do czasu spotkania to mówię od razu że weekendy mam na ogół wolne bo się jeszcze kształcę ;p

---------- Post dodany o godzinie 17:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:33 ----------

No pewnie że tak , trzeba zrobić mały spocik :D ale nie tak jak dark devils, uchleją się i jeżdżą;/ żall nie to co alfaholiczki i holicy :D

heh miałam przyjemność być na jednym zlocie Dark Devils i Dark Angels i % to tam duuużo było ...

Ostatnia edycja:
My raczej Martuś z kulturą podchodzimy do takich tematów :D a coś zacząłem śledzić temat bo kobiety zaczęły uczestniczyć, a tak na serio to ja raczej weekendy też mam wolne czasem w sobotę pracuje ale tylko do 13-15 ;)

A tak co do dark evils to u mnie się zbierają pod lidlem w Kaliszu i kiedyś chcieli Alfe poniżyć ale 4 auta nie dały rady :D

hmm... można tak powiedzieć że zdziwieni ;p a tak poważnie to chyba my tylko ten temat do przodu teraz pchamy żeby zorganizować jakiś spocik ;)

hehe no przepraszam może złe słowo dobrałem ;) jak tak dalej pójdzie to będzie na pewno tylko musimy resztą ekipy potrząsnąć :D

A wiesz staram się być miły ;p zrobimy z leniami porządek :) jeszcze pomyślą że flirtujemy :D tak się rozpisujemy ;)

Amortyzatory
Powrót