S
Stres
Guest
Witam wszystkich. Jestem z Kłodawy. Ja także piszę się na jakiś spocik weekendowy. Moja Alfa to czarna 2,4 S-wagon z ciemnymi szybkami. Pozdrawiam wszystkich.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam wszystkich. Jestem z Kłodawy. Ja także piszę się na jakiś spocik weekendowy. Moja Alfa to czarna 2,4 S-wagon z ciemnymi szybkami. Pozdrawiam wszystkich.
Witam a moze by tak zorganizowac jakies spotkanka weekendowe w Konine sobota lub niedziela-kazdy chyba wygospodaruje godzine by w koncu sie poznac i pogadac o naszych Bellach. Proponuje w niedziele o 18 tej na placu przed amfiteatrem-Pozdrawiam i zapraszam
witam wlasnie szukam kogos kto zna sie na zdiagnozowaniu silnika-podaj nr tel. to sie odezwe-pozdrawiamHej prawde mówiąc nie jestem ani z Konina ani z Wielkopolski ale mam do was jakieś 60km więc wcale nie dalekoChętnie bym wpadł na jakiś spocik poznać kolegów z forum
Pozdrawiam
jakos trudno was zmobilizowac-niestety nikogo nie bylo moze poprostu nikt nie czyta postow-ja napewno wpadne jutro chocby z czystej ciekawosci czy sa w koninie prawdziwi alfaholicy